Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic 'Discotecă' Teodorovici, nervos pe managerii de SPITALE: 'Uitați, domne, de bani europeni, NU există bani europeni. Regulile le facem noi'

'Discotecă' Teodorovici, nervos pe managerii de SPITALE: 'Uitați, domne, de bani europeni, NU există bani europeni. Regulile le facem noi'

Un articol de: B1.ro - 19 Iun 2019, 17:04
'Discotecă' Teodorovici, nervos pe managerii de SPITALE: 'Uitați, domne, de bani europeni, NU există bani europeni. Regulile le facem noi' Economic

Eugen 'Discotecă' Teodorovici a ținut morțiș să-i pună la punct pe managerii de spitale care au îndrăznit să deschisă subiectul banilor europeni.

Ministrul de Finanțe le-a spus acestora, miercuri, într-o dezbatere despre problemele sistemului de sănătate, să uite de banii europeni, pentru că nu există.

Mai mult, Olando 'Discotecă' a ținut să puncteze că regulile 'le facem noi' în țară, nu oficialii de la Bruxelles sau altcineva.

„Uitați domne de spaţiul ăsta, de bani europeni, nu există bani europeni, există o sursă de venit la bugetul de stat şi punct. Regulile le facem noi în ţară şi ne asumăm dacă vrei sau nu să plătim din bani europeni.

Nu există bani europeni, există sursa de venit la bugetul de stat și punct.

Eu am un stil de vorbire radical, în sensul că este ban public, banul european, împrumuturile, buget de stat, toți sunt bani publici.

Statul român decontează din sursele pe care le are la dispoziție, fie că e buget de stat, împrumuturi. Statul așează în pagină ce finanțează și dacă bate cu ce cere Comisia, decontează de acolo, dacă nu asta este. Asta e logica, nu încercați să duceți discuția că nu iese, sau nu cu mine.

Banii europeni îi folosim, sau spun ca oamenii să înțeleagă beneficiile aderării, pe lângă multe altele, sunt și bani europeni. Eu am spus de multe ori, nu banul european contează, ci ceea ce vine cu banul european, adică principiile europene, practicile, asta a câștigat România, nu neapărat banii europeni. Că n-am învățat noi foarte multe, asta e altă discuție.”, a spus Tedoorovici, potrivit Digi24.

 Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Eugen Teodorovici,   PSD