Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic THE MARK - o nouă clădire-simbol în București. Proiectul aparține fondului austriac de investiții S IMMO AG

THE MARK - o nouă clădire-simbol în București. Proiectul aparține fondului austriac de investiții S IMMO AG

galerie foto Un articol de: -
Economic
THE MARK este numele unui nou proiect al unei impresionante clădiri de birouri, care va fi construită în Capitală, anunță fondul de investiții austriac S IMMO AG. Cu o suprafață de 28,000 m² si o investiție inițială de peste 66 milioane de euro, THE MARK va fi amplasată la intersecția noului Bulevard Uranus cu Calea Griviței, foarte aproape de Piața Victoriei, și va reprezenta un punct de referință, atât pentru piața de birouri din România cât și în peisajul Capitalei. Colliers International și Jones Lang LaSalle au fost numiți agenți co-exclusivi ai proiectului.

THE MARK
Clădirea de birouri va servi noua generație de ocupanți. Turnul de 15 etaje, alături de clădirea Podium cuprinzând 6 etaje, vor constitui un reper vizual în centrul orașului, dezvoltatorii urmărind ca, prin acest proiect, să stabilească noi standarde în ceea ce privește viziunea de proiectare și utilizarea tehnologiilor de ultimă generație. De asemenea, proiectul vizează obținerea calificativului ”€œExcelent” în cadrul procesului de certificare verde, conform normelor de sustenabilitate BREEAM.

”€œTHE MARK a fost conceput pentru a oferi condiții de mediu excepționale, durabilitatea fiind prioritatea clară a fiecărei etape de dezvoltare. Prin localizare, tehnologia avansată și design-ul avangardist, proiectul va reprezenta o nouă clădire emblematică, nu doar pentru portofoliul S IMMO, ci, mai ales, pentru locuitorii orașului Bucuresti”, a declarat Friedrich Wachernig, membru al Consiliului de Administrație al S IMMO AG.

Localizare
THE MARK va cuprinde două clădiri de birouri cu o suprafață supraterană cumulată de aproximativ 28.000 mA² plus o suprafață subterană de aproximativ 12.500 mA². Proiectul oferă 275 locuri de parcare plus 44 de spații suplimentare în zona exterioară, ceea ce duce la una din cele mai competitive rații de parcare din centrul Bucureștiului. Suprafețele pe etaj vor varia între 250 mA² și 2,300 mA², pentru a conferi un maxim de flexibilitate care să răspundă chiar și celor mai complexe cerințe ale chiriașilor.Prin amplasarea excelentă, în imediata vecinătate a Pieței Victoriei, cunoscută în mod tradițional drept centrul de afaceri al Capitalei, THE MARK asigură conexiuni rapide către destinațiile-cheie. Proiectul este creat de unul dintre cei mai recunoscuți arhitecții la nivel internațional, Chapman Taylor, și va propune mediului de afaceri din București o nouă perspectivă asupra modului de lucru și de viață.

Architectura
THE MARK va reprezenta o clădire de birouri inteligentă, în care tehnologia de ultimă generație va contura, deopotrivă, un spațiu de lucru eficient și confortabil, precum și o experiență inedită pentru fiecare vizitator. Printre caracteristicile unice ale clădirii se număra fațada inteligentă, care îi conferă clădirii vizibilitate excelentă chiar și după lăsarea întunericului. Fațada de Est a turnului va fi compusă din elemente suprapuse, ușor iluminate și acoperite de o coroană puternic luminată. În plus, clădirea va fi dotată cu un sistem inovator de jaluzele externe, pentru a permite proiecții pe fațadă, o reiterare a celebrei săli de cinema aflate în trecut pe situl vecin.
 
 
 
Loading...