Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Traian Băsescu: Dacă România nu va încheia acordul cu FMI, va fi o palmă și pentru Fond, CE și Banca Mondială (VIDEO)

Traian Băsescu: Dacă România nu va încheia acordul cu FMI, va fi o palmă și pentru Fond, CE și Banca Mondială (VIDEO)

Un articol de: - 04 Dec 2014, 18:52
Traian Băsescu: Dacă România nu va încheia acordul cu FMI, va fi o palmă și pentru Fond, CE și Banca Mondială (VIDEO) Foto: b1 Tv Economic

Președintele Băsescu a spus joi, că dacă România nu va reuși să finalizeze acordul cu Banca Mondială, Comisia Europeană și FMI, va fi și vina reprezentanților celor trei instituții financiare.

„Dacă nu se va continua acordul cu Fondul, ar fi o bilă mare neagră și pentru FMI. Ar fi prima dată când o țară iese mai slăbită decât când a intrat într-un acord cu Fondul. N-aș vrea să se întâmple acest lucru. România a intrat într-o condiție bună, a intrat la cererea ei, și ar fi o mare dezamăgire, dar și o palmă pentru Fond, dacă țara iese din acordul cu FMI într-o stare mai puțin stabilă”, a spus președintele.

FMI și CE au stat și au privit de la distanță aventurile fiscale din ultimele 8 luni din România, în perspectiva alegerilor prezidențiale. Vor avea o responsabilitate mare și CE, și delegatul Comisiei, și Banca Mondială, dacă România nu finalizează acest acord. Au știut foarte bine ce se întâmplă în România”, a punctat Traian Băsescu.

Traian Băsescu: Dacă România nu va încheia acordul cu FMI, va fi o palmă și pentru Fond, CE și Banca Mondială


Citeşte mai multe despre:   FMI,   CE,   Traian Basescu