Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Traian Băsescu, despre privatizarea CFR Marfă: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO)

Traian Băsescu, despre privatizarea CFR Marfă: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO)

Un articol de: - 07 Oct 2013, 19:01
Traian Băsescu, despre privatizarea CFR Marfă: Va face obiectul unei anchete a DNA (VIDEO) Economic

Traian Băsescu a vorbit, luni, în cadrul unei conferințe de presă, despre privatizarea CFR Marfă, despre care a afirmat că ar putea ajunge obiectul unei anchete a Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

”Presimt că orice om care privește la modul cum se derulează privatizarea CFR, poate ajunge cu ușurință la concluzia că va face obiectul unei anchete a DNA. E o privatizare în care s-au schimbat condițiile de licitație după ce a rămas o anume firmă, în care termenele nu au fost respectate sau au fost profund întârziate, este un câștigător de licitație pentru care acum se fac eforturi de a se prelungi termenele”, a afirmat președintele.

Acesta i-a sfătuit pe cei care se ocupă de privatizare să nu mai modifice condițiile în care trebuie făcută plata.

”Eu spun preventiv: nu mai continuați modificarea condițiilor în care să se facă plata, nu există nicio justificare în raport cu ce spune Consiliul Concurenței. Termenele au fost și așa prelungite până acum: jocul cu CSAT, publicarea în Monitorul Oficial, alte tertipuri. Plata avansului s-a facut conform datelor publice pe 3 octombrie, pe 3 noiembrie trebuie platită întreaga sumă. Nu aș vrea să mi se spună peste vreo 2-3 ani că eu am lăsat de pe acum prin testament post-prezidențial "luați-i pe cei care au făcut privatizarea". Dacă o să vă ia, o să vă ia exact pe ce ați făcut până acum în privatizarea CFR Marfă”, a precizat Băsescu.

Traian Băsescu, despre privatizarea CFR Marfă
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Traian Basescu