?>
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Uitați de 666! Noua CIFRĂ DE GROAZĂ a românilor este 600: Formularul de venit despre care Ministerul Finanțelor TACE. Sute de mii de oameni, la COZI interminabile!

Uitați de 666! Noua CIFRĂ DE GROAZĂ a românilor este 600: Formularul de venit despre care Ministerul Finanțelor TACE. Sute de mii de oameni, la COZI interminabile!

Un articol de: - 12 Ian 2018, 16:14
Economic

Sute de mii de persoane fizice - dacă nu peste un milion - care desfășoară activități independente și au contracte pe drepturi de autor sau alte tipuri de contracte de colaborare trebuie să depună, până în 31 ianuarie 2018, Formularul 600. Pare o denumire abstractă pentru cei mai mulți, pentru că nimeni nu știe ce să facă. 

Formularul trebuie depus de toate persoanele fizice cu activități independente care estimează că vor câștiga în 2018 peste 1.900 de lei pe lună, dar și de către cei care vor câștiga sub acest nivel.

În toată această nebunie, în care sute de mii de oameni trebuie să ajungă la administrațiile fiscale, lipsa de informare îngreunează toată acțiunea într-o lună ianuarie și așa aglomerată de oameni care au alte documente de depus, de făcut plăți etc, scrie DC News

Ministrul de Finanțe, Ionuț Mișa, nu zice nici "pâs". Și pentru că nu a existat o campanie de informare și lămurire a oamenilor, persoanele cu profesii liberale care au de-a face cu Formularul 600, stau la coadă nu o singură dată, ci chiar de două ori! Prima dată pentru informare, a doua oară pentru a depune Formularul 600, care, dacă nu  e completat corect, va genera și o a treia vizită la ghișeele aglomerate ale finanțelor publice.

 

Citeşte mai multe despre:   Ionuț Mișa
 
 
 
Loading...