Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Un controversat miliardar ANUNȚĂ DEZASTRUL pe Wall Street: Pregătiţi-vă să se dezlănțuie IADUL! În scurt timp va fi un masacru pe piețele financiare (FOTO)

Un controversat miliardar ANUNȚĂ DEZASTRUL pe Wall Street: Pregătiţi-vă să se dezlănțuie IADUL! În scurt timp va fi un masacru pe piețele financiare (FOTO)

Un articol de: - 04 Iun 2017, 23:13
Un controversat miliardar ANUNȚĂ DEZASTRUL pe Wall Street: Pregătiţi-vă să se dezlănțuie IADUL! În scurt timp va fi un masacru pe piețele financiare (FOTO) Foto: Wall Street Oasis Economic

Controversatul miliardar Paul Singer nu are vești bune pentru investitorii de pe Wall Street. Se pare că a construit un fond de investiţii în valoare de 5 miliarde de dolari, pregătindu-se pentru ceea ce el descrie „un iad care aşteaptă să se dezlănţuie”, potrivit zf.ro.

El a scris recent o scrisoare către acţionari explicându-le că tendinţa acţiunilor de a levita mai sus decât ar trebui, dar şi volatilitatea scăzută a pieței, nu pot decât să prevestească un masacru pe termen scurt în pieţele financiare.

„Având în vedere determinarea factorilor de decizie în cadrul politicii monetare de a face orice pentru a preveni următoarea prăbuşire a pieţei, credem că volatilitatea scăzută şi actul magic de levitaţie al acţiunilor va eşua. Şi atunci iadul se va dezlănţui, un scenariu lamentabil care va reprezenta o oportunităţi care sunt în aceeaşi măsură efemere şi extraordinare. Singura modalitate de a beneficia de pe urma acelor oportunităţi este să avem deja acces la capital”, spunea Singer.

S-au strâns 5 miliarde de dolari la fondul de hedgeing în ultimele săptămâni, iar banii vor fi investiți atunci când încrederea investitorilor le va da undă verde.

Datorită promisiunilor făcute de Trump pentru creștere, au apărut oameni de afaceri sceptici care ies în față şi prezic un eşec previzibil al liderului de la Casa Albă de a-şi ţine promisiunile, lucru care ar putea trage în jos în mod violent pieţele.

Singer prevede o recesiune economică şi spune că, având în vedere că dobânzile sunt deja la nivele foarte scăzute, Rezerva Federală nu va mai putea oferi un tampon de relaxare suficient, cum a făcut în criza din 2008-2009.  

 

După 9 ani de căsnicie, au găsit un cadou nedesfăcut. Este IREAL ce au descoperit. Totul s-a schimbat din acel moment

Citeşte mai multe despre:   Donald Trump,   miliardar