Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Guvernul S-A DECIS! SE MAI DAU TICHETE ȘI VOUCHERE DE VACANȚĂ în anul 2020?

Guvernul S-A DECIS! SE MAI DAU TICHETE ȘI VOUCHERE DE VACANȚĂ în anul 2020?

Un articol de: B1.ro - 20 Ian 2020, 14:58
Economic

Guvernul a luat o hotărâre în ceea ce privește tichetele și voucherele acordate angajaților în anul 2020.

MEGA VEDETĂ DIN ROMÂNIA, DEZBRĂCATĂ COMPLET: ȘI-A MÂNGÂIAT ZONELE INTIME ȘI A INTRAT ÎN... (GALERIE FOTO NECENZURATĂ)

Una dintre discuțiile care s-au purtat în ultima vreme a fost cea legată de tichetele de vacanță, dar în zadar, din moment ce nu s-a produs nicio modificare. Prin urmare, voucherele de vacanță rămân în vigoare și se mențin la valoarea de 1.450 de lei de persoană. Aceste tichete nu pot fi folosite în afara țării.

Alte tichete pe care angajații de la stat le mai pot primi în acest an sunt tichetele de creșă în valoare de 450 de lei pentru o lună, pentru fiecare copil aflat la creşă.

Bonurile de masă rămân la valoarea de 15,18 lei maximum, cuantum valabil până la sfârșitul lunii martie a acestui an. După această dată, bugetarii nu vor mai primi tichete de masă, potrivit dcbusiness.ro

Primele și restul tichetelor (culturale și cadou) nu se acordă sau sunt înghețate pentru bugetari, în acest an. Se pot acorda, însă, premii pentru sportivii și colectivele tehnice care au obținut performanțe deosebite la concursuri sportive internaționale și naționale oficiale, pentru elevii, studenții, cercetătorii și profesorii care au obținut distincții la olimpiadele internaționale și concursurile internaționale și naționale pe discipline de învățământ și pentru profesorii care i-au pregătit pe aceștia.

 
Loading...