Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Vânzările de Ferrari s-au triplat pe perioada verii

Vânzările de Ferrari s-au triplat pe perioada verii

Un articol de: - 03 Sep 2012, 10:57
Vânzările de Ferrari s-au triplat pe perioada verii Foto: Worldcarfans.com Economic
Înmatriculările de automobile Ferrari au crescut semnificativ pe perioada verii, se arată în statisticile Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV). Astfel, până în luna mai au fost înmatriculate doar două automobile marca Ferrari în țara noastră. În luna iunie au fost înmatriculate două, în iulie trei și în prima parte a lunii august, încă trei, potrivit datelor DRPCIV citate de Ziarul Financiar.

Una dintre explicațiile acestei creșteri ar fi, potrivit specialiștilor din domeniu, fapul că dividendele sunt acordate de companii după 1 iunie.

"Sunt mai multe explicaţii pentru «avalanşa» de înmatriculări în lunile de vară. Una dintre acestea ar fi accesul la dividende în condiţiile în care la mai multe companii dividendele se dau după 1 iunie. Ar mai fi chiar modalitatea de folosire a maşinilor, clienţii de la noi preferând lunile de vară pentru ieşiri, excursii, zile de circuit, concedii şi multe achiziţii se fac cu câteva luni în urmă pentru a le primi atunci când au mai mult timp liber", a declarat, pentru sursa citată, Lucian Şonea, marketing manager al Forza Rossa, importatorul Ferrari şi Lotus pe piaţa locală.

Oficialii Forza Rossa au mai precizat că și cetățenii străini care trăiesc în România se numără printre clienții de Ferrari. Este vorba despre directori din companii multinaţionale sau antreprenori străini care au afaceri în România. Alte mașini scumpe înmatriculate anul acesta în țară, în afara celor nouă Ferrari: două Rolls-Royce, patru automobile Bentley și un Lamborghini.