Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Veste bombă pentru toți pensionarii români: Ce se întâmplă cu banii acestora din această lună... Vezi dacă ești pe listă!

Veste bombă pentru toți pensionarii români: Ce se întâmplă cu banii acestora din această lună... Vezi dacă ești pe listă!

Un articol de: B1.ro - 16 Aug 2019, 07:47
Veste bombă pentru toți pensionarii români: Ce se întâmplă cu banii acestora din această lună... Vezi dacă ești pe listă! Economic

Dacă nu ai o pensie mare si erai îngrijorat din această cauză, acum poți sta liniștit. Noua Lege a Pensiilor este de partea ta. S-a schimbat și uite ce beneficii îți aduce.

Vești bune pentru toți românii cu pensii mai mici de 600 lei. Noua Lege a Pensiilor prevede ca această categorie de pensionari să beneficieze de o indemnizație socială. Din 2019, pensia minimă va crește cu 10 procente, ajungând, de la 640 lei, la 704 lei.

TRAGEDIA MOMENTULUI! A MURIT VIOREL! DIN PĂCATE A FĂCUT INFARCT! ROMÂNIA E ÎN STARE DE ȘOCNu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

Potrivit Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 6/2009 privind instituirea indemnizaţiei sociale pentru pensionari, pot beneficia de „indemnizaţia socială pentru pensionari, pensionarii sistemului public de pensii şi pensionarii sistemului militar de pensii cu domiciliul în România, indiferent de data înscrierii la pensie, dacă nivelul cuantumului pensiei, cuvenit sau aflat în plată, se situează sub nivelul indemnizaţiei sociale pentru pensionari", conform stiripesurse.ro.