Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Acele măsuri din Codul Fiscal care au fost amânate pot fi puse în practică mai devreme, pe măsură ce demonstrăm cu cifre că sunt sustenabile (VIDEO)

Victor Ponta: Acele măsuri din Codul Fiscal care au fost amânate pot fi puse în practică mai devreme, pe măsură ce demonstrăm cu cifre că sunt sustenabile (VIDEO)

Un articol de: - 02 Sep 2015, 13:38
Victor Ponta: Acele măsuri din Codul Fiscal care au fost amânate pot fi puse în practică mai devreme, pe măsură ce demonstrăm cu cifre că sunt sustenabile (VIDEO) Foto: B1 TV Economic

Premierul Victor Ponta le-a mulțumit senatorilor miercuri, la începutul ședinței săptămânale de guvern pentru că au aprobat Codul fiscal, precizân că măsurile care au fost amânate pentru anul 2017 ar putea fi introduse mai devreme dacă se va dovedi cu cifre că sunt sustemabile.

”Mulțumesc Senatului și o să mulțumesc și Camerei Deputeților pentru aprobarea Codului fiscal. 20%, cât am propus noi, mă bucur că a rămas 20%. Acele măsuri care nu au fost scoase din Cod, ci amânate, pe măsură ce demonstrăm cu cifre că sunt sustenabile, putem să le punem în practică mai devreme, adică înainte de 1 ianuarie 2017”, a spus premierul.

”În luna august, 250 de milioane de euro în plus pentru buget, încasări suplimentare. Tot ce ne-am angajat pe partea de sănătate, de educație, avem banii necesari. Să sperăm ca puteți să și cheltuiți banii”, a mai declarat Victor Ponta.

Victor Ponta, despre adoptarea Codului Fiscal de Senat


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Codul Fiscal,   masuri,   amanare