Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Guvernul va oferi sprijin pentru Oltchim și Alro. Cel mai important este să salvăm locurile de muncă

Victor Ponta: Guvernul va oferi sprijin pentru Oltchim și Alro. Cel mai important este să salvăm locurile de muncă

Un articol de: - 19 Iul 2012, 14:00
Victor Ponta: Guvernul va oferi sprijin pentru Oltchim și Alro. Cel mai important este să salvăm locurile de muncă Economic

Premierul Victor Ponta declarat, joi, în cadrul unei conferințe de presă că Guvernul, prin intermediul Ministerului Economiei, va sprijini unitățile Alro și Oltchim, cel mai important fiind să fie salvate locurile de muncă de la Slatina, Râmnicu Vâlcea și Pitești.

“Pentru mine cel mai important este să salvăm locurile de muncă, și cele de la Slatina, și cele de la Râmnicu Vâlcea și Pitești. Prin activitatea structurilor specializare ale Ministerului Economiei din partea Guvernului va exista sprijin total pentru aceste două unități,” a spus acesta.

De asemenea, premierul a precizat că sprijinul acesta se va face doar în limitele impuse de lege și de acordurile cu partnerii europeni și internaționali.

Ministerul Economiei și structurile sale componente au pregătit strategii pentru sprijinirea celor două unități economice. Cel mai important lucru în ceea ce mă privește a fost garantarea sprijinului guvernamental în limitele, evident, impuse de Comisia Europeană și de legea privind liberalizarea pieței energiei, de asemena în limitele pe care le-am stabilit în acordul cu FMI și cu Comisia Europeană,” a explicat Victor Ponta.

Primul ministru a mai spus că în cazul Oltchim problemele sunt deja unele istorice, care vor fi finalizate printr-o privatizare, iar în cazul Alro dificultătile sunt generate de liberalizare și noua legislatie privind energia.

Victor Ponta: Guvernul va sprijini total Oltchim și Alro
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   declaratii,   Guvernul Romaniei,   Ministerul Economiei,   Oltchim,   locuri de munca,   sprijin