Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta le dă indemnizațiile înapoi revoluționarilor: Document exclusiv, prezentat de Robert Turcescu
Exclusiv

Victor Ponta le dă indemnizațiile înapoi revoluționarilor: Document exclusiv, prezentat de Robert Turcescu

Un articol de: - 03 Dec 2012, 21:54
Victor Ponta le dă indemnizațiile înapoi revoluționarilor: Document exclusiv, prezentat de Robert Turcescu Economic

Jurnalistul turcescu-54720.html">Robert Turcescu a prezentat în exclusivitate, luni seară, în emisiunea „Sub semnul întrebării”, de pe B1 TV, un document care arată că Guvernul Ponta țintește susținerea revoluționarilor la alegeri, returnându-le indemnizațiile lunare, tăiate în luna ianuarie.

„Cabinetul Ponta și-a asigurat susținerea revoluționarilor. Într-o lună în care se știe, manifestările revoluționarilor sunt destul de frecvente. Documentul are antetul Casei Naționale de Pensii Publice, și pleacă de la cabinetul secretarului general, pe care îl cheamă Dumitru Murghoci. Data adresei este 27 noiembrie 2012 și a fost trimisă către toate casele județene de pensii”, a precizat Turcescu.

În document se cere o evidență a tuturor revoluționarilor din județ, precum și sumele pe care aceștia le au de recuperat pe tot anul 2012.„Având în vedere prevederile OUG 53/2010, privind sumele restante reprezentând indemnizații restante ce se achită benficiarilor legii nr. 341/2004, legea recunoștinței față de eroii-martiri și luptătorii care au contribuit la victoria Revoluției române din decembrie 1989, ...vă rugăm să ne comunicați numărul de beneficiari și sumele exacte pe care le aveți de plătit în perioada 2012-2014, actualizate până la data de 31 octombrie 2012.

Situația va fi întocmită separat, în cifră absolută, pe fiecare literă a aliniatului 1 din articolul 3 din ordonanța mai sus menționată.

Datele vor fi transmise până în data de 28 noiembrie, ora 16.

Având în vedere că sumele aferente anului 2012 se dorește a fi plătite în luna decembrie, vă rugăm să luați măsurile pe care le considerați necesare astfel încât după primirea fondurilor de la CNPP să puteti efectua plata la termen

Vă atenționăm că veți fi direct răspunzători pentru corectitudinea datelor transmise”, se arată în adresa Casei de Pensii.

La finalul anului trecut, Guvernul Boc suspenda indemnizaţiile lunare acordate revoluţionarilor cu titlul de „luptător remarcat". Rămâneau în plată doar răniţii şi urmaşii eroilor-martiri. Măsura era una de austeritate şi urma să se aplice pe parcursul anului 2012. „Luptătorii" au protestat vehement faţă de această decizie, fiind la originea revoltelor din centrul Bucureştiului, de la începutul acestui an.

Ponta le dă banii revoluționarilor
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Robert Turcescu,   indemnizatii,   turcescu