Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta, mesaj din seria "it's the economy": Vreau să vă arăt, prin rezultate concrete, de unde am plecat în 2009 și unde suntem în 2015 (FOTO)

Victor Ponta, mesaj din seria "it's the economy": Vreau să vă arăt, prin rezultate concrete, de unde am plecat în 2009 și unde suntem în 2015 (FOTO)

Un articol de: - 27 Sep 2015, 13:11
Victor Ponta, mesaj din seria "it's the economy": Vreau să vă arăt, prin rezultate concrete, de unde am plecat în 2009 și unde suntem în 2015 (FOTO) Economic

Premierul Victor Ponta a scris pe Facebook un nou mesaj din seria “It’s all about economy”, prin care evidențiază progresele pe care le-a făcut România din 2009 până în prezent.

Astăzi, în prima zi de după încheierea acordului cu FMI, vă prezint câteva cifre. Vreau să vă arăt de unde am plecat în 2009, atunci când au început acordurile cu finanțatorii internaționali, și unde suntem în 2015.

Lumea poate judeca prin rezultate concrete ceea ce s-a facut mai ales în ultimii ani, fără politici de austeritate, fără sufocarea economiei ci, dimpotrivă, crescând nivelul de trai și veniturile românilor”, este mesajul premierului.

Mesajul prim-ministrului este însoțit de o imagine cu cifre concrete ce relevă aceste progrese despre care vorbește Ponta.


Sursa foto: facebook.com/victor.ponta

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   2015