Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne și relaxare fiscală, nu poate fi adoptat în orice context. Trebuie să fie un moment economic și de dezvoltare (VIDEO)

Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne și relaxare fiscală, nu poate fi adoptat în orice context. Trebuie să fie un moment economic și de dezvoltare (VIDEO)

Un articol de: - 03 Sep 2015, 14:05
Victor Ponta: Un Cod Fiscal de acest gen, cu reguli moderne și relaxare fiscală, nu poate fi adoptat în orice context. Trebuie să fie un moment economic și de dezvoltare (VIDEO) Foto: B1 TV Economic

Premierul Victor Ponta a declarat joi, după ce Codul Fiscal a fost adoptat de Camera Deputaților că acesta este un document fundamental care nu putea fi adoptat în orice context.

”E un document  fundamental care sper să țină mulți ani de acum încolo. Era ultima reducere a TVA, era ultima mare promisiune a guvernului din programul din 2012, pentru care am fost votați. Suntem un guvern care și-a cam îndeplinit toate promisiunile incluse în programul de guvernare în 2012. Un Cod fiscal de acest gen reflecta viziunea pe care am avut-o: pe de o parte, relaxare fiscală, pe de alată parte, reforma administrație ficalse, care înseamnă transparență, mai mulți bani la buget”, a spus Victor Ponta.

”Un cod de acest gen, cu reguli moderne și relaxare fiscală nu poate fi adoptat în orice context. Trebuie sa fie și un moment economic și de dezvoltare. Dacă nu îl făceam anul ăsta, probabil nu îl faceam în următorii patru, cinci, șapte ani. (...) Unele măsuri au fost amânate. Pe baza cifrelor, pe baza datelor concrete, eu sunt foarte optimist că acele măsuri care s-au amânat pentru 1 ianuarie 2017 pot fi devansate și mesajul meu pentru mediul de afaceri este că acest guvern își va încheia mandatul cu toate aceste măsuri în funcțiune. (...) Restul formei Codului fiscal e un pas uriaș înainte, ne va garanta dezvoltarea economică, locuri de muncă, salarii mai bune”, a mai spus premierul.

Întrebat dacă regretă cu nu a apucat să-și exprime votul pe Codul Fiscal, premierul a răspuns râzând că a votat proiectul în luna iunie și că de atunci nu s-au mai făcut alte modificări la Cod.

”Am votat Codul fiscal în luna iunie, ăla e codul. Can-can-urile politice, până mâine seară le uitati și dumeavoastră”, a replicat Victor Ponta.

Victor Ponta, despre adoptarea Codului Fiscal


Citeşte mai multe despre:   Codul Fiscal,   Victor Ponta,   vot,   Camera Deputatilor