Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Victor Spirescu, românul care a „invadat” Marea Britanie, a ajuns afacerist

Victor Spirescu, românul care a „invadat” Marea Britanie, a ajuns afacerist

Un articol de: B1 TV - 28 Dec 2015, 08:25
Victor Spirescu, românul care a „invadat” Marea Britanie, a ajuns afacerist Foto: thetimes.co.uk Economic

Victor Spirescu, primul român ajuns în Marea Britanie după eliminarea restricţiilor de muncă de la 1 ianuarie 2014, este în prezent un prosper om de afaceri. La aproape 2 ani de la începutul aventurii sale britanice, românul susţine că le-a dat peste nas celor care au crezut că va ajunge cerşetor pe străzile Londrei şi spune că nu are de gând să revină în ţară, transmite B1TV.

Victor Spirescu a ajuns în Marea Britanie pe 1 ianuarie 2014, imediat după ridicarea restricţiilor de muncă. A fost aşteptat pe aeroport de o armată de jurnalişti dar şi de reprezentanţii parlamentului din Marea Britanie, veniţi să întâmpine un presupus val de imigranţi din ţara noastră.

L-au găsit doar pe Victor care la doi ani de la acel eveniment se consideră un om realizat.

Nu mai am problema banilor acum. Am reuşit să-mi pun pe picioare propria afacere. Instalez sisteme de ventilaţie şi vând sisteme de ventilaţie, afacere la care am trei angajaţi. Pot să zic că am o viaţă mult mai bună decât în România, iar momentan nu mă gândesc să mă întorc, a declarat Spirescu.

Victor a reusit să dea peste cap toate pronoisticurile britanicilor care nu-l credeau în stare de vreo carierã în regatul unit. Tânărul a fost oficial primul imigrant român care a ajuns în Anglia dupã eliminarea restreictiillor de muncã

Victor Spirescu spune însã cã nu i-a fost usor să ajungă om de afaceri printre englezi. A fost momente când a stat fără slubă acolo si a trăit cu banii pe care i-a adunat pe când lucra în România, dar acum este mândru de ce a realizat.

Citeşte mai multe despre:   român,   Marea Britanie