Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Economic Videanu: Viziunea economică a USL este superficială şi insuficient fundamentată

Videanu: Viziunea economică a USL este superficială şi insuficient fundamentată

Un articol de: - 29 Mai 2011, 13:57
Videanu: Viziunea economică a USL este superficială şi insuficient fundamentată Foto: evz.ro Economic

Fostul ministru al Economiei, Adriean Videanu, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă de la sediul PDL, că viziunea economică a USL este "superficială şi insuficient fundamentată", adăugând că democrat-liberalii lucrează la o nouă viziune de dezvoltare economică a României, bazată pe principiul creşterii competitivităţii.

"Viziunea economică a USL este una nearticulată şi insuficient argumentată", a spus Videanu, adăugând că strategia USL cuprinde "un foarte mare grad de generalităţi, exprimă mai mult dorinţe decât căi de acţiune" şi este bazată pe "date insuficiente".

Videanu a anunţat că membrii Comisiei naţionale de strategii a PDL au făcut o analiză de impact a măsurilor propuse de USL, arătând că PDL este mai interesat de acest program decât USL, întrucât aceştia nu au făcut analiza de impact.

Potrivit lui Videanu viziunea economică a USL cuprinde şi măsuri care nu au niciun fel de fundament, cum este reducerea contribuţiilor cu cinci puncte procentuale pentru angajator.

Videanu a explicat că din punct de vedere al PDL şi al Guvernului trebuie găsite soluţii alternative astfel încât impactul reducerii contribuţiilor să fie efect zero în bugetul consolidat.

Citeşte mai multe despre:   Adriean Videanu,   economie,   USL,   PDL