Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "99% transpiraţie, 1% inspiraţie!" Klaus Iohannis i-a atribuit lui Einstein un citat care îi aparține lui Edison, în discursul rostit cu ocazia lansării autobiografiei sale (VIDEO)

"99% transpiraţie, 1% inspiraţie!" Klaus Iohannis i-a atribuit lui Einstein un citat care îi aparține lui Edison, în discursul rostit cu ocazia lansării autobiografiei sale (VIDEO)

Un articol de: - 20 Noi 2014, 12:00
"99% transpiraţie, 1% inspiraţie!" Klaus Iohannis i-a atribuit lui Einstein un citat care îi aparține lui Edison, în discursul rostit cu ocazia lansării autobiografiei sale (VIDEO) Coadă pentru un autograf de la Klaus Iohannis Eveniment

Președintele ales, Klaus Iohannis, care și-a lansat miercuri volumul autobiografic "Pas cu Pas", în prezeța a câteva mii de oameni, a afirmat la evenimentul de la Romexpo că nu cunoaște altă rețetă a succesului decât cea a lui Einstein: ”99% transpirație și 1% inspirație”.
 
Doar că celebrul citat după care s-a ghidat Iohannis, nu îi aparține lui Albert Enstein. ”Geniul este 1% inspirație si 99% transpirație” sunt cuvinte rostite de inventatorul american Thomas Edison.

Departe de mine să dau lecții prin intermediul acestei cărți, cum nu mi-am propus nici să fie un mijloc de a transmite o rețetă a succesului, nu există o rețetă a succesului, alta decât cea spusă de Einstein, 99% transpirție și 1% inspirație, de atunci nu s-a schimbat nimic”, a spus miercuri președintele ales. (Declaraţia poate fi ascultată în materialul video de mai jos de la minutul 2:15)

Klaus Iohannis a prezentat în cele 200 de pagini ale volumului ”Pas cu Pas” o faţă mai puţin cunoscută a sa.

Pentru prima dată, Iohannis a povestit în scris despre copilăria sa, despre adolescenţă, despre studenţia de la Cluj, dar şi despre cariera sa în învăţământ. Preşedintele ales al românilor a punctat şi ceea ce cititorii nu vor găsi în carte şi anume "senzaţionalul".

Klaus Iohannis la lansarea cărţii sale, vorbind despre reţeta succesului


Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis