Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A fost lansată versiunea românească a Portalului Yahoo!

A fost lansată versiunea românească a Portalului Yahoo!

Un articol de: - 07 Mar 2011, 13:34
A fost lansată versiunea românească a Portalului Yahoo! Foto: news20.ro Eveniment

Portalul Yahoo! România a fost activat, luni, la adresa http://ro.yahoo.com/, iar e-mail-ul Yahoo! poate fi la rândul lui accesat şi în română. Conţinutul de informaţii pentru versiunea românească a portalului este mai redus decât cel al ţărilor mai mari.

În ultima vreme s-au facut tot felul de speculaţii cu privire la momentul lansării versiunii româneşti a portalului, care a fost amânat cu aproape doi ani, în special din cauza crizei.

Varianta românească a portalului conţine rubrici precum: Ştiri, Finanţe, Sport şi Lifestyle, informaţiile prezentate fiind o selecţie de titluri, mai ales din presa mondenă.

Yahoo! a decis să lanseze o variant “light” a portalului în România, fără baze de date complexe, ca în alte ţări mai importante.

În România există aproximativ 7,94 milioane de conturi Yahoo!, 4,8 milioane de utilizatori de e-mail şi 5,8 milioane de utilizatori de Messenger, dintr-o populaţie totală de 21,5 milioane  de locuitori.

În toamna anului trecut, Yahoo! a lansat o nouă versiune a e-mail-ului, într-o încercare de reinventare a imaginii, după pierderile în faţa concurenţei din ultimii ani.

Citeşte mai multe despre:   Yahoo,   lansare