Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A fost răpită Mitzura Arghezi? Familie: A fost externată din spital de un bărbat care pretinde că are grijă de ea

A fost răpită Mitzura Arghezi? Familie: A fost externată din spital de un bărbat care pretinde că are grijă de ea

Un articol de: - 10 Sep 2015, 14:29
A fost răpită Mitzura Arghezi? Familie: A fost externată din spital de un bărbat care pretinde că are grijă de ea Foto: BZI Eveniment

Pornește lupta pe averea familiei Arghezi. Mitzura Arghezi (91 de ani), fiica unuia dintre cei mai mari scriitopri ai României, Tudor Arghezi, a fost internata în urmă cu cateva zile la spitalul Elias. Când nepoatele au venit să o externeze au constatat că femeia deja plecase, fiind luată din spital de un bărbat, pe baza unui testament.

Rudele spun că bărbatul este un escroc, iar testamentul este fals, fiind intocmit chiar de el, scrie RTV.

Totuși, în prezența polițiștilor și a medicilor, Mitzura Arghezi a ales să plece cu bărbatul care pretinde că este îngrijitorul ei. De atunci, familia nu mai știe nimic de ea, reclamându-l pe bărbat la poliție sub acuzația de răpire.

"Acest bărbat este un individ care ani de zile a trăit pe spinarea mătuşii mele, a fost ca un fel de lipitoare a familiei, a profitat cât a putut de numele şi situaţia mătuşii mele. Nu are niciun act din care să reiasă calitatea de moştenitor. El s-a prezentat la spital cu un aşa-zis testament întocmit în prima zi lucrătoare a anului 2000, pe 4 ianuarie. Pe baza actului a internat-o şi pe baza aceluiaşi act a externat-o. Consider că spitalul a făcut un abuz având în vedere că m-am prezentat miercuri la externarea mătuşii mele cu acte care dovedeau că eram singură rudă", a declarat Doina Arghezi, nepoata Mitzurei Arghezi, pentru sursa citată.

Citeşte mai multe despre:   scriitor