Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment „A ieșit Marea Britanie din UE. Serios? Dar ce, a fost meci?”. Ce înțeleg românii din referendumul din Regat (VIDEO)

„A ieșit Marea Britanie din UE. Serios? Dar ce, a fost meci?”. Ce înțeleg românii din referendumul din Regat (VIDEO)

Un articol de: - 25 Iun 2016, 11:26
„A ieșit Marea Britanie din UE. Serios? Dar ce, a fost meci?”. Ce înțeleg românii din referendumul din Regat (VIDEO) Foto: timeshighereducation.com Eveniment

Ce înţeleg oamenii simpli din Brexit? În România? Mai nimic!

Deşi, potrivit specialiştilor, ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a reprezentat un şoc tocmai pentru că oamenii simpli au fost neglijaţi, concetăţenii noştri nu se arată deloc afectaţi de decizia britanicilor.

Nu doar Brexitul, ci şi Uniunea Europeană le este un termen complet străin.

La capătul celălalt al Europei, într-un referendum istoric, britanicii au decis că e timpul să părăsească Uniunea Europeană şi să meargă mai departe pe calea lor.

Reţelele sociale au luat foc, iar analiştii politici au împărțit opinii şi concluzii.

Experţii nu s-au sfiit să catalogeze „Brexit-ul" ca cea mai mare schimare europeană de la căderea Zidului Berlinului încoace.

Pentru românii simpli Brexitul este însă o adevărată enigmă. Mulți nu știu nici ce este Uniunea Europeană, dar implicațiile renunțării la spațiul comunitar, potrivit B1TV.

Tulburaţi de căldura infernală ce se aşterne încă de la primele ore ale dimineţii peste Capitala noastră, printre grămezi de leuştean sau covrigi, oamenii păreau prea puţin preocupaţi de consecinţele geopolitice ale acestui referendum şi mai îngrijoraţi de sărăcia şi amărăciunea cu care îşi duc traiul.Mihai Voropchievici: Horoscopul RUNELOR pentru luna august. O zodie CÂȘTIGĂ și toți vor vrea în preajma ei

Mulţi români nu înţeleg Brexitul şi tot lanţul de consecinţe pentru că, de fapt, n-au fost niciodată în Uniunea Europeană. Trăiesc după regulile altei lumi.

 “A ieșit din UE? Dar ce, a fost meci?”, a răspuns mirată o româncă.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Marea Britanie,   romani,   meci,   referendum