Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A început concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori generali ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Miza - Aproape 45 de miliarde de lei

A început concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori generali ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Miza - Aproape 45 de miliarde de lei

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 06 Mai 2021, 11:06
A început concursul pentru ocuparea funcţiilor de directori generali ai Caselor Județene de Asigurări de Sănătate. Miza - Aproape 45 de miliarde de lei Foto: cnas.ro Eveniment

Joi are loc proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcţiilor de director al Casei de Asigurări de Sănătate din 35 de judeţe şi din Bucureşti, precum şi al Casei Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti. În joc e un buget de aproape 45 de miliarde de lei. 

 

Concurs pentru ocuparea funcţiilor de director al Caselor Județene de Asigurări de Sănătate 

 

60 de candidaţi s-au înscris la concurs, iar în județe precum Dâmbovița, Vaslui, Neamţ, Saru Mare, Iaşi, Gorj, Giurgiu, Galaţi sau Arad sunt mai mulţi candidaţi pe loc. În trei județe - Dolj, Olt, Timiș - nu s-a înscris nimeni.

Mulţi candidaţi au solicitat ca numele şi rezultatul obţinut de ei să nu fie publicate, invocând Regulamentul general privind protecţia datelor.

A doua probă, interviul, va avea loc peste patru zile. Candidaților le vor fi evaluate atunci cunoștințele teoretice, practice și competențele manageriale.

Adrian Gheorghe, numit în funcția de președinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate de către fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu (USR-PLUS), a dat asigurări, recent, că acest concurs se va desfășura total transparent, fără discriminare pe criterii politice: „Am schimbat total filozofia de recrutare a managerilor de CAS. Este un concurs organizat în mod transparent, obiectiv, fără discriminare pe criterii politice sau de orice altă natură, un concurs în care vor promova acei candidaţi cu cele mai bune abilităţi de planificare, organizare, coordonare şi control”.

Bugetul pe acest an al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate este de 44,8 miliarde de lei - unul dintre cele mai mari buegte de care dispune o instituție a statului român.
 

Citeşte mai multe despre:   concurs,   directori case asigurari sanatate,   CNAS