Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A ÎNVIAT LA MORGĂ! Toți și-au făcit CRUCE când au VĂZUT ce se întâmplă: "A început să bată cu pumnul în uşa frigiderului"

A ÎNVIAT LA MORGĂ! Toți și-au făcit CRUCE când au VĂZUT ce se întâmplă: "A început să bată cu pumnul în uşa frigiderului"

Un articol de: B1.ro - 14 Mai 2019, 19:15
A ÎNVIAT LA MORGĂ! Toți și-au făcit CRUCE când au VĂZUT ce se întâmplă: "A început să bată cu pumnul în uşa frigiderului" Eveniment

Un caz uimitor a avut loc, în urmă cu mai mulţi ani, în Mosocova. O femeie a înviat la morgă, după ce a murit.

ȘOC ÎN ROMÂNIA: INIMA LUI JEAN PALER A CEDAT! S-A ÎNTÂMPLAT ÎN TIMP CE ERA PE STRADĂ!

"Fapta reală a avut loc în 1953, într-un spital din Moscova. După ce a murit, o femeie a fost dusă la morgă şi se fac experienţe pe ea de către studenţi şi apoi se pune în frigider. Sufletul zboară la Cer, iar când ajunge acolo Sus la Cer sufletul vede un Înger liniştit care îi spune că această pajişte este intrarea în Rai. Dar există?, a întrebat femeia. Îngerul i-a răspuns că există, dar n-ai să ai parte de el pentru că nu te-ai pregătit cu nimic.
PROFEȚIE APOCALIPTICĂ! MARIA GHIORGHIU A FĂCUT ANUNȚUL: VOR FI 28.109 MORȚI!

Îngerul a dus-o în Iad şi se spune că atunci sufletul a început să se roage. Şi când ajunge suifletul în faţa Lui Dumnezeu înapoi din Iad, Dumnezeu a întrebat-o de ce în timpul vieţii nu a crezut în el. Sufletul a apucat să spună doar, iartă-mă, Doamne, aşa m-au învăţat părinţii mei care erau comunşti. Şi Dumnezeu a decis să o ducă iar în Iad să mai vadă cum este şi apoi a readus-o pe pământ.
DEZVĂLUIRI INCENDIARE! ȘTIE UNDE A ASCUNS CIOACĂ TRUPUL ELODIEI! LA ASTA NU SE AȘTEPTA NIMENIA GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Apoi s-a văzut iar în spital şi o voce i-a spus intră în trup. A început să simtă frigul şi a început să bată cu pumnul în uşa frigiderului. Cei care erau de faţă au crezut că s-a stricat ceva şi au deschis uşa şi când au văzut un om ghemuit de frig s-au spăimântat. După câteva zile a putut să deschidă ochii şi atât a putut să spună: mergeţi la biserică, că există Dumnezeu", a spus părintele Calistrat pe Facebook.