DOLIU MARE în muzica populară românească: Artistul iubit de milioane de români a murit… Din păcate a făcut infarct (FOTO)

DOLIU MARE în muzica populară românească: Artistul iubit de milioane de români a murit... Din păcate a făcut infarct (FOTO)
Sursa: Pixabay

O veste tristă zguduie lumea muzicii populare!

REPEDE CLICK AICI: ȚI SE RIDICĂ PĂRUL PE TINE DE FRICĂ! LOCURILE DIN ROMÂNIA UNDE NU TREBUIE SĂ AJUNGI NICIODATĂ! (FOTO CUTREMURĂTOR)

Cântăreţul Daniel Siminic a murit în urma unui infarct, vestea tragică fiind dată de Andrada Bârsăuan, care avea un proiect muzical în colaborare cu acesta, potrivit antena3.ro.

REPEDE CLICK AICI: A MURIT, MILIOANE DE ROMÂNI ÎN LACRIMI – TRAGEDIA TERIBILĂ A MUZICII POPULARE ROMÂNEȘTI! (FOTOGRAFII UNICE)

„Am să vă transmit o veste tristă tuturor celor care l-ați cunoscut și ați colaborat cu el… Astăzi când trebuia să filmăm împreună, am primit un telefon înainte de a porni spre filmare anunțându-mă ca Daniel Siminic ne-a părăsit astăzi… Dumnezeu sa îl ierte și să aibă odihnă veșnică!”, a scris artista pe Facebook.

REPEDE CLICK AICI: LISTA CU ROMÂNII CARE VOR MURI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI (VEZI POZELE PÂNĂ LA CAPĂT ȘI VEI ÎNȚELEGE…)

Artista a rămas profund impresionată de moartea neaşteptată a colegului ei de breaslă, cu care trebuia să lanseze o piesă.

„Azi trebuia sa filmăm împreună gânduri și vise la care am gândit împreună, mi-ați dat viață și sens cântecelor mele! N-am sa uit niciodată dimineața de astăzi când am primit telefonul de la Carmen…” , a spus Andrada Bârsăuan.

Sursa: Facebook / Daniel Siminic

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:20 - Macron: „Dacă situația se va deteriora în Ucraina, vom fi gata să ne asigurăm că Rusia nu va câștiga niciodată”
22:55 - Un șofer român a fost găsit mort în cabina camionului cu care își câștiga existența. Era tată a cinci copii
22:41 - Sebastian Burduja, despre discuțiile din coaliție: „E foarte greu să vii cu liste comune la europarlamnetare, candidați comuni la sectoare și să mergi separat la Primăria Generală” (VIDEO)
22:32 - Ce a pățit o femeie care a călătorit 11 ore cu avionul pentru a se întâlni cu un bărbat. Unde l-a cunoscut și cum au decurs lucrurile
22:07 - Larisa Iordache a primit avansuri de la un bărbat. Care a fost reacția lui Cristian Chiriță: „Încerca prea mult…”
21:58 - S-a câștigat marele premiu la Joker în valoare de peste 5,86 milioane de euro. De unde e câștigătorul și cât a costat biletul norocos
21:42 - Jurnaliștii portughezi au intrat în grevă generală, pentru prima dată în ultimii 42 de ani. Ce îi nemulțumește pe aceștia
21:35 - Daniel Vasile, despre alegerile pentru Primăria Capitalei: „Încă nu există un candidat comun al coaliției, din păcate pentru electoratul de stânga și electoratul de drepata”
21:23 - Eugen Tomac, despre rezoluția Parlamentului European privind tezaurul României aflat la Moscova: „Este foarte important ca în acest dialog să acționăm umăr la umăr cu Comisia Europeană”
21:22 - Micutzu, condamnat definitiv la 30 de zile de muncă în folosul comunității. Faptele pentru care a fost judecat celebrul comediant