Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DOLIU în armata română: EROUL din Afganistan şi Kosovo a pierdut războiul cu o BOALĂ NEMILOASĂ! 'S-a alăturat bravei noastre oștiri din ceruri...' (FOTO)

DOLIU în armata română: EROUL din Afganistan şi Kosovo a pierdut războiul cu o BOALĂ NEMILOASĂ! 'S-a alăturat bravei noastre oștiri din ceruri...' (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 08 Dec 2018, 13:20
Eveniment

Este din nou doliu în armata română! Un militar care a luptat în Afganistan și Kosovo s-a stin din viaţă. 

Caporalul Gheorghe Cățoiu a murit ladoar 40 de ani, după ce a pierdut bătălia cu o boală incurabilă. 

Colegii lui 'Gimboacă', așa cum era el cunoscut în Batalionul 'Dragoslavele' din Brigada 2 Vânători de Munte 'Sarmizegetusa', au postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

REPEDE CLICK AICI: ELE SUNT FETELE DIN POLITICA ROMÂNEASCĂ CE AU APĂRUT ÎN IPOSTAZE EROTICE (GALERIE FOTO FIERBINTE)

"Astăzi ne luăm rămas bun de la camaradul nostru, caporal cls. III-a Gheorghe Cățoiu, Gimboacă cum îi spuneau prietenii, care a încetat joi din viață și s-a alăturat bravei noastre oștiri din ceruri.

Avea 40 de ani, 3 misiuni în teatrele de operații, în Kosovo și de 2 ori în Afganistan, dar a fost răpus de o gravă și nemiloasă boală.

A fost luptătorul neînfricat, militarul model și vânătorul de munte pe care l-am respectat, apreciat și iubit cu toții", se arată în postarea de pe Facebook.

Căpitanul Florin Jianu, fost comandant al caporalului Gheorghe Cățoiu, a vorbit despre curajul și optimismul cu care militarul înfrunta misiunile din teatrele de operațiuni.

REPEDE CLICK AICI: GATA, ADIO DĂNCILĂ! ARE LEGĂTURĂ CU UN MARE BOSS EUROPEAN!

"Ne părăsește azi caporalul Cățoiu Gheorghe, Jimmy, cum îi spuneam toți. Rămânem cu amintirile frumoase din Kosovo, din Afganistan și din aplicațiile în care el era zâmbetul companiei noastre. Astăzi vânătorii de munte de la Câmpulung își conduc pe ultimul drum un camarad ce se identifică cu ultimii 16 ani ai batalionului, un om care ne-a învățat că optimismul trebuie să fie o stare de spirit, un om pe care nu îl vom uita niciodată.

REPEDE CLICK AICI: ORICE ROMÂN ADEVĂRAT TREBUIE SĂ VADĂ ACESTE 50 DE POZE !!!

Pleacă Jimmy, dar o parte din el rămâne aici, în sufletele celor care au împărțit cu el o lipie în Afganistan", a declarat cpt. Florin Jianu, fost comandant de companie în Batalionul 30 VM 'Dragoslavele' din Brigada 2 Vânători de Munte 'Sarmizegetusa', potrivit observator.tv.

 


 

Citeşte mai multe despre:   Afganistan,   Kosovo,   Armata romana,   Gheorghe Catoiu
 
 
Loading...