Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A MURIT Constantinescu! DOLIU în România! (FOTO)

A MURIT Constantinescu! DOLIU în România! (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 19 Noi 2018, 13:45
A MURIT Constantinescu! DOLIU în România! (FOTO) Eveniment

Fostul ambasador Mihnea Constantinescu s-a stins din viaţă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la vârsta de 57 de ani.

Mihnea Constantinescu a fost director de cabinet al premierilor Stolojan, Năstase și Tăriceanu, dar și consilier al lui Victor Ponta.

Acesta a murit într-un spital din Nisa.

Vestea morții fostului ambassador a șocat mai multe persoane.

Custodele Coroanei Române, Margareta, a transmis un mesaj de condoleanțe.

"Am aflat cu nesfârşită tristeţe despre dispariţia prematură şi neaşteptată a ambasadorului Mihnea Constantinescu. Pentru douăzeci de ani, el a fost un mare sfătuitor al Regelui Mihai şi al meu, dar şi un prieten de neînlocuit. A început, cu mulţi ani în urmă, primele vizite NATO ale tatălui meu, alături de Jonathan Eyal, Simina Mezincescu, Mihnea Motoc şi Constanţa Iorga. A fost unul din cei mai constanţi şi mai solizi, mai discreţi şi mai profesionişti membri ai Casei mele. (...) Regele Mihai a avut profundă simpatie şi încredere în Mihnea (...). A fost membru al Consiliului Regal şi o respectată personalitate în întreaga noastră familie. (...) Mihnea a fost fără întrerupere alături de noi, în momente grele şi în momente fericite. (...) Niciodată excesiv de optimist, niciodată înfrânt de veşti proaste sau de clipe de deznădejde, Mihnea a plecat la ceruri discret, aşa cum a trăit, atent să nu stânjenească pe nimeni cu prezenţa lui. Principele Radu şi cu mine trimitem familiei îndoliate gândurile cele mai bune şi compasiunea noastră!", a transmis Majestatea Sa Margareta, potrivit Agerpres.

Citeşte mai multe despre:   Mihnea Constantinescu