ȘOC: A MURIT! România, în DOLIU! INIMA lui A ÎNCETAT să mai bată din această DIMINEAȚĂ (FOTO)

ȘOC: A MURIT! România, în DOLIU! INIMA lui A ÎNCETAT să mai bată din această DIMINEAȚĂ (FOTO)

Lumea muzicii din România este în doliu! Profesorul Romeo Tălmaciu, cel care a creat Trupa Instrumentală “Rotaria”, s-a stins din viaţă joi dimineaţă.
El a suferit un atac cerebral în urmă cu o săptămână în timp ce se afla la repetiții. Starea lui s-a agravat şi a intrat în comă, fiind conectat la aparate timp de 3 zile.

Decesul s-a produs în dimineaţa zilei de joi, în jurul orei 04:00, când inima acestuia a încetat să mai bată.
Sănătatea profesorului era șubrezită după ce în luna februarie a suferit un infarct.

Romeo Tălmaciu s-a născut la 9 martie, 1956, a absolvit Universitatea de Arte “George Enescu” din Iași, iar apoi a creat în Vaslui Trupa Instrumentală “Rotaria”, cu care a obținut numeroase premii la concursuri naționale și internaționale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
21:39 - Motivul pentru care biletele de avion se scumpesc în fiecare lună. „Suntem undeva între 40-45% creștere”
21:34 - Fostul cancelar austriac Sebastian Kurz a fost condamnat la opt luni de închisoare pentru mărturie falsă
21:33 - Gheorghe Ialomiținu (PMP), despre candidatura lui Iohannis pentru șefia NATO: „Vrea să transmită niște mesaje că vrea un job”
21:01 - Premierul Marcel Ciolacu: „Sperăm ca în perioada următoare să se găsească cele mai bune soluții, în primul rând să nu mai moară oameni pe frontul din Ucraina și pe urmă economiile se reașează”
20:55 - Accident cu 16 victime, în Constanța. Planul roșu de intervenție a fost activat
20:43 - Marcel Ciolacu: În acest moment, candidatul pentru funcţia de Primar General al Capitalei este Gabriela Firea, din partea PSD. Urmează să decidem dacă mergem separat sau împreună cu cei de la PNL
20:38 - Premierul Marcel Ciolacu: Nu există nici o paralelă între eventuala candidatură a președintelui Iohannis la NATO și faptul că alegerile pentru funcția de președinte au fost stabilite în luna septembrie (VIDEO)
20:31 - Un elev din cinci nu a rezolvat un exercițiu de clasa a II-a la simularea Evaluării Naționale, la Matematică
20:24 - Babs se pregătește de primăvară cu operații estetice. La ce proceduri a apelat fosta iubită a lui Dorian Popa
20:21 - Grindeanu: Testul cel mai important e în acest an, astfel încât să avem președinte, să câștigăm alegerile parlamentare, locale și europarlamentare / Ciolacu: Trebuie să fie realiști. Niciun partid politic nu va putea câștiga totul