Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A murit simbolul protestelor #rezist. Smaranda Cărare a plecat "lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți"

A murit simbolul protestelor #rezist. Smaranda Cărare a plecat "lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți"

Un articol de: B1.ro - 30 Oct 2018, 17:20
A murit simbolul protestelor #rezist. Smaranda Cărare a plecat "lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți" Eveniment

Doliu în România! Tânăra protestatară Smaranda Cărare, simbol al manifestațiilor din Piața Victoriei, a murit la nici 18 ani.

Fata care a fost fotografiată atunci cu o foaie pe care scria că a chiulit pentru a participa la protest #nuamairezistat, fiind răpusă de cancer.

„S-a dus Smaranda. A plecat în lumea zânelor cu păr de soare, lăsându-ne la fel de ticaloși, neputincioși, meschini, indiferenți, sinecuriști mărunți și în genunchi. Țara asta nu i-a dat nicio șansă! Țara asta proastă care găsește mereu milioane pentru referendumuri, pomeni și catedrale, iar pe cei mai nevinovați dintre oameni îi trimite la moarte! Roxana, mama greu încercată a îngerului, pur și simplu nu am cuvinte…” este mesajul Cameliei Tabacu, una dintre prietenele de familie ale Smarandei.

Smaranda Cărare a fost înmormântată marți, la Cimitirul Bellu.

Citeşte mai multe despre:   Smaranda Carare