Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A trecut un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar familia fetei trage un semnal de alarmă: „Să se audă vocea Alexandrei peste tot!”

A trecut un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar familia fetei trage un semnal de alarmă: „Să se audă vocea Alexandrei peste tot!”

Un articol de: Andreea Bodolea - 24 Iun 2020, 13:32
A trecut un an de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar familia fetei trage un semnal de alarmă: „Să se audă vocea Alexandrei peste tot!” Sursa Foto: Gazete Duvar Eveniment

A trecut un an de când Alexandra Măceșanu, o copilă de doar 15 ani, a fost răpită de pe stradă. De un an, principalul suspect, Gheorghe Dincă, se joacă cu durerea unei familii și cu anchetatorii.

„Am fost sechestrată de un domn. Vă rog, veniți repede! Am fost violată...A venit! A venit! Veniți repede, vă rog!” - A trecut un an. Familia Alexandrei Măceșanu lansează un apel tulburător, pentru toți românii: „Vă rog, pe TOȚI!”

 A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

 

A trecut un an de la tragedia din Caracal

 


Am ascultat, mulți cu lacrimi în ochi, apelul disperat al copilei la 112. I-am auzit vocea tremurândă încercând să explice ce i se întâmplase - „Am fost sechestrată de un domn” - și implorând să fie salvată, scrie a1.ro.

În mod bizar, „monstrul din Caracal” a reușit să convingă familiile Măceșanu și Melencu că nu le-ar fi ucis pe cele două adolescente, în ciuda dovezilor găsite chiar în casa sa.

 

 

Alexandra Măceșanu este îngerul româniei

 

 

Astăzi, la un an de la răpirea Alexandrei Măceșanu, unchiul adolescentei a făcut un apel către noi: să îi reascultăm cuvintele și să facem „să se audă vocea Alexandrei peste tot, până în ultimul sat”:

 „Distribuiți și faceți să se audă vocea Alexandrei peste tot, până în ultimul sat‼️ Este ziua în care Alexandra a fost răpită exact acum un an în jurul orelor 10:00 din fața casei de către jegul uman și rebutul social Gheorghe Dinca‼️

Este ZIUA în care această fata curajoasă a TREZIT la realitate întreaga Românie și întreaga Europă. Curajul și lupta sa pt supraviețuire au fost și sunt de la Ecaterina Teodoroiu până azi exemplu de demnitate, forță, încredere în statul român ‼️ Degeaba din păcate‼️ Alexandra a ținut prin glasul ei minunat și disperat conectată o întreagă Românie. Mai puțin pe liderii politici, administrativi sau din justiție ‼️Pt EI în mod bizar, Alexandra parca NU există și nu a existat‼️ Nu am forța de a mai trece în revistă acele momente însă vă rog pe TOȚI să difuzați cat mai mult DIALOGUL Alexandrei cu operatorii 112‼️ Aveti permisiunea familiei toate persoanele și trusturile media‼️ Românii par sa aibă o memorie slabă ‼️Să se audă glasul îngerului nostru pana în cel mai uitat sat din România. Să simtă fiecare părinte că nimic nu mai este sigur și că își pot pierde oricând tot ce au mai scump pe lume.

Jigodia de Dinca a recunoscut deja că nu a omorât-o dar se joacă cu sufletul și inimile noastre. Și alții se prind în joc și își trădează propria conștiință în fața luptei noastre teribile pt ADEVĂR ‼️Nu ne mai atinge nimic astăzi decat tristețea cruntă a unei neputințe dureroase. (...)

Fie că este în viață (așa cum simțim noi familia) fie că a fost ucisă ulterior zilei de 26, Alexandra este și va rămâne ÎNGERUL ROMÂNIEI ‼️ Dincă nu ar fi fost prins și nu s-ar fi aflat nimic de alte victime dacă nu era Alexandra și FAMILIA EI care am luptat până la ultima suflare‼️”, a scris Alexandru Cumpănașu.

Citeşte mai multe despre:   Alexandra Macesanu