Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprișan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

A uitat de taxe! Un PRIMAR din fieful baronului Oprișan, CEL MAI MARE DATORNIC (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 20 Aug 2019, 13:26
Eveniment

Primarul unei comune din Vrancea, fieful baronului PSD Marian Oprișan, este cel mai mare datornic la bugetul local! Sandu Aur, ediul din Bogheşti, este unul dintre cei mai avuţi edili din judeţ, deţinător a numeroase imobile şi terenuri, dar şi a unor obiecte de valoare. Însă, cu toate acestea, are debite neachitate din anul 2017. Pe fir a intrat Curtea de Conturi, care a dispus măsuri de recuperare a sumelor datorate bugetului local. 

NUNTA ANULUI ÎN SHOWBIZ! DANI OȚIL A FOST DAT DE GOL ÎN DIRECT! ESTE VORBA DESPRE CELEBRA... (GALERIE FOTO)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Pe lângă cele peste 50 de hectare de teren agricol pe care le deţine în proprietate, edilul comunei vrâncene Bogheşti a arendat de la localnici alte câteva zeci, pentru care, însă, nu a plătit impozitele la bugetul local, aşa cum s-a învoit în scris cu cetăţenii.

PROFEȚIE BOMBĂ! CARMEN HARRA A SPUS ADEVĂRUL! TOATĂ ȚARA E ÎN STARE DE ȘOC! NIMENI NU SE AȘTEPTA LA ASTA (GALERIE FOTO)

Din această cauză, primarul Sandu Aur a devenit principalul dator la bugetul local, cu peste 150.000 de lei, mai mult decât au de plătit toţi localnicii din cele nouă sate ale comunei, care însumează restanţe de 140.000 de lei.

Această constatare a fost făcută şi de Curtea de Conturi, care a dispus în urma controlului efectuat în 2018 ca angajaţii cu atribuţii de colectare a taxelor si impozitelor sa ia masurile necesare pentru recuperarea debitelor primarului.

ȘOC ȘI GROAZĂ ÎN SHOWBIZ! ANDREEA MARIN, IMAGINI DE COȘMAR! A INTRAT ÎN DEPRESIE ȘI S-A GÂNDIT CHIAR LA SINUCIDERE (GALERIE FOTO)

"Cauza producerii abaterii o reprezintă, pe de o parte, neorganizarea, la nivelul entităţii, a activităţii de executare silită a creanţelor bugetare, prin desemnarea executorilor fiscali, iar, pe de altă parte, conducerea necorespunzătoare a evidenţei analitice pe plătitori, în ceea ce priveşte obligaţiile de plată către bugetul local, ale contribuabililor persoane fizice şi juridice", se arată în raportul Curţii de Conturi.

Compartimentul care se ocupă cu partea de venituri în cadrul primăriei Bogheşti a emis şi o înştiinţare de plată către edil, dar acesta a refuzat să semneze de primire.

DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ! METODA PRIN CARE MIHAI CONSTANTINESCU VA FI SCOS DIN COMĂ, DE CĂTRE MEDICI. NU E GLUMĂ!

Primarul are restanţe şi la capitolul transparenţă, declaraţia sa de avere neregăsindu-se nici pe site-ul primăriei Bogheşti, dar nici pe pagina Agenţiei Naţionale de Integritate, acolo unde ar trebui să se regăsească toate informaţiile despre averile aleşilor.

Aşa se face că singurele informaţii în acest sens provin din anul 2012, când Sandu Aur a obţinut pentu prima dată mandatul de primar.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Vrancea
 
 
 
Loading...