Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Spectacol de excepţie: "A XII-a noapte, de William Shakespeare, succes pe scenă (VIDEO)

Spectacol de excepţie: "A XII-a noapte, de William Shakespeare, succes pe scenă (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 04 Noi 2018, 19:30
Spectacol de excepţie: "A XII-a noapte, de William Shakespeare, succes pe scenă (VIDEO) Eveniment

Spectacolul "A XII-a noapte" de William Shakespeare, în regia lui Oswald Gayer, a făcut deliciul publicului. Spectacolul de excepţie a fost pus în scena cu sprijinul Centrului European Cultural şi de Tineret. Regizorul s-a arătat deosebit de încântat de stagiune.

Cu o distribuţie remarcabilă de actori tineri şi talentaţi, "A douasprezecea noapte" de  William Shakespeare a stârnit ropote de aplauze din partea spectatorilor. Zeci de oameni au urmărit emoţionaţi prestaţia celebrelor personaje.

„A XII-a noapte" de William Shakespeare povestește despre iubire și iluzie, despre amăgirile care prind contur precis în sufletele înflăcărate ale îndrăgostiților. Acţiunea este presărată cu scene de umor. 

Nu este doar o poveste de dragoste, ci iubirea, amăgirile, naufragiul, suspinele, căutarea fratelui geamăn, înțelepciunea și umorul constituie ingredientele unei rețete necesare pentru împlinirea destinului prin minunea din a 12-a noapte sfântă. 

Personajele sunt pline de farmec. Viola travestită în Cezario suspină după Ducele îndrăgostit de Olivia. La rîndul sau, Malvolio - asprul slujitor - tânjeşte înnebunit dupa contesă, în timp ce cavalerul Sir. Andrew îi scrie poezii în speranţa unei minime atenţii. Ea însă, Olivia, îl iubeşte pe curierul contelui, pe fata naufragiată, care viseaza să-şi regăseasca într-o buna zi fratele geamăn. Bufonul Feste şi Antonio, căpitanul, veghează întelepti la buna desfăşurare a evenimentelor.

Spectacolul a fost organizat de Centrul European Cultural și de Tineret pentru UNESCO "Nicolae Bălcescu" și de Teatrul Logos. Intrarea la spectacol a fost liberă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Au găsit, lângă Mangalia, o peşteră veche de 5,5 milioane ani. A venit NASA! Au descoperit în ea ceva şoc! Au mai văzut asta doar pe Marte