Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Abia acum a apărut: MISTERUL Elodiei Ghinescu a fost elucidat: Unde a dispărut, de fapt, fosta avocată...

Abia acum a apărut: MISTERUL Elodiei Ghinescu a fost elucidat: Unde a dispărut, de fapt, fosta avocată...

Un articol de: B1.ro - 18 Aug 2019, 09:57
Eveniment

Anchetatorii povestesc în premieră ce s-a întâmplat în noaptea în care a dispărut Elodia Ghinescu. Comisarul șef Vasile Viorel susţine că ultimele urme de sânge descoperite în apartamentul conjugal, cu ajutorul unor dispozititve de ultima generaţie, conturează ceea ce s-a petrecut în acea noapte fatidică.

ROMÂNIA, ÎN LACRIMI: FLORIN PIERSIC JR., MESAJ DESPRE MOARTEA TATĂLUI SĂU ...E EXTREM DE DUREROS

”Tot dormitorul are trei straturi de vopsea. În locul în care s-au descoperit urme sunt cinci straturi de vopsea. ceea ce înseamnă că după producerea decesului şi stropirea peretului s-a mai aplicat un strat de glet şi un strat de vopsea. Sub parchet s-a găsit o cantitate, o urmă care ne-a dus al concluzia că a fost o cantitate apreciabilă de sânge, datorită mărimii pe care s-a întins. Aceste două lucruri ne-au determinat să credem că locul producerii crimei este în dormitor intre pat şi perete”, a declarat comisarul şef Vasile Viorel.

ADIO, RONA HARTNER! VESTEA TRISTĂ DESPRE MAREA ACTRIȚĂ A FOST CONFIRMATĂ! CU REGRET VĂ ANUNȚĂM CĂ...

Anchetatorii nu cred că a fost un omor cu premeditare, ci unul spontan.

”Este cert că a fost un obiect care a produs tegumentului o leziune astfel încât corpul uman a putut să sângereze. Acum care obiect a fost nu putem aprecia cu certitudine. Poate fi cuţit, poate fi tocul pistolului, pistolul folosit ca obiect vulnerant, nu ca arma de foc”, a mai spus comisarul şef.

 
 
 
Loading...