Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment "Absurdul e la el acasă!" Sanda Nicola: Iau GEANTA FRIGORIFICĂ și mergem la RUSE pentru a cumpăra VACCINUL COPILULUI

"Absurdul e la el acasă!" Sanda Nicola: Iau GEANTA FRIGORIFICĂ și mergem la RUSE pentru a cumpăra VACCINUL COPILULUI

Un articol de: - 27 Apr 2017, 13:09
"Absurdul e la el acasă!" Sanda Nicola: Iau GEANTA FRIGORIFICĂ și mergem la RUSE pentru a cumpăra VACCINUL COPILULUI Foto: Facebook/ Sanda Nicola Eveniment

Situația privind vaccinarea copiilor este alarmantă. Ministerul Sănătății vrea să le impună părinților să-și imunizeze copiii, dar vaccinurile nici măcar nu se găsesc pe piață. Lucru confirmat și de jurnalista Sanda Nicola, mama unui bebeluș de doar 2 luni.

Confruntându-se cu lipsa vaccinului Hexavalent, Sanda și soțul său, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Cioloș, Liviu Iolu, s-au informat și au găsit o variantă pentru procurarea acestuia, variantă ce nu este la îndemâna oricărui român, din motive financiare sau de distanță.

Astfel, jurnalista povestește pe Facebook că au hotărât să meargă la vecinii bulgari, cu rețeta și “cu geanta frigorifică” la ei, pentu a procura vaccinul necesar imunizării lui Agnes.

"Agnes a împlinit deja două luni și e timpul pentru prima doză de vaccin hexavalent. Medicul nostru de familie a cerut de la DSP doze pentru 36 de copii, a primit doar 5. Evident, nu pot să am pretenția să fie intre beneficiari, mai ales când alți copii au deja 7-8 luni și n-au fost imunizati defel. Am studiat mai multe variante să comandăm pe net, dar nu îmi e clar în ce condiții se face transportul. Așa am ajuns la concluzia că varianta optimă e o excursie la Ruse, în Bulgaria, cu rețetă și cu o geantă frigorifica la noi", scrie Sanda Nicola pe rețeaua de socializare.

"Eu nu am scris această postare cu intenția să mă văicăresc. Cumva, am încredere că noi ne vom descurca. Dar am vrut sa relatez in clar, cu date certe, nu povesti auzite, o situație in care ne aflam noi si medicul nostru de familie si ce soluții luăm in calcul. Însă dezbaterea care s-a stârnit aici arată ca problema e si mai complicata decat credeam si in unele cazuri nu poate fi rezolvata nici cu bani, nici cu drumuri peste graniță. Absurdul e la el acasă aici la noi", a completat Sanda ulterior.

Foto: Facebook/ Sanda Nicola

Citeşte mai multe despre:   jurnalista,   vaccin,   Bulgari