Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Academia de Poliție are un nou rector: Carmen Dan a împuternicit-o pe Veronica Stoica la conducerea instituției (VIDEO)

Academia de Poliție are un nou rector: Carmen Dan a împuternicit-o pe Veronica Stoica la conducerea instituției (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 03 Iul 2019, 10:20
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Eveniment

Ministerul Internelor, Carmen Dan, a împuternicit-o pe comisarul șef Veronica Stoica în funcția de de rector al Academiei de Poliție. Anunțul a fost făcut, miercuri, de păurtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog. 

”Începând de astăzi prin ordin al ministrului afacerilor interne doamna comisar șef Veronica Stoica a fost împuternicită să exercite atribuțiile funcției de rector al Academiei de Poliție. Din ianuarie 2018, doamna Veronica Stoica a ocupat funcția de împuternicit Prorector, iar din 24 mai 2019 a asigurat comanda Academiei de Poliție.

Domnia sa are o experiență de cadru universitar în Academia de Poliție de peste 25 de ani, specializarea drept.

Unul dintre criteriile care au stat la baza împuternicirii în funcția de rector a fost inexistența unor suspiciuni în legătură cu titlul de doctor. Menționez că dnei comisar șef i-a fost acordat titlul de doctor în urmă cu 20 de ani de către Universitatea București – Facultatea de Drept.

Doamna rector se bucură de o foarte bună reputație în mediul academic, având o bogată activitate în domeniul dreptului și al cercetării științifice.”, a declarat Monica Dajbog. 

Anunțlul a fost făcut în contextul în care MAI a prezentat, miercuri, concluziile făcute de Corpul de Control la Academia de Poliție. Astfel, s-a constatat, printre altele, că nu există date cu privire la numărul de lucrări plagiate, nu există o bază de date cu lucrările făcute, nu există proceduri de stabilire a standardelor pentru lucrărille de doctorat, iar verificările privind eventualele plagiate au fost făcute de mântuială. (Detalii AICI)

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   MAI,   Carmen Dan,   Veronica Stoica
 
 
 
Loading...