Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Acțiuni de ecologizare pe Lacul Fundeni. 343 tone de gunoaie au fost strânse, însă curățenia este departe de a fi terminată (VIDEO)

Acțiuni de ecologizare pe Lacul Fundeni. 343 tone de gunoaie au fost strânse, însă curățenia este departe de a fi terminată (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 18 Apr 2021, 15:12
Acțiuni de ecologizare pe Lacul Fundeni. 343 tone de gunoaie au fost strânse, însă curățenia este departe de a fi terminată (VIDEO) Eveniment

Primăria sectorului 2 efectuează acțiuni de ecologizare pe Lacul Fundeni. În doar cinci zile, echipele ADP au scos 343 tone deşeuri de pe malul lacului, a transmis primarul Radu Mihaiu.

 

Lacul Fundeni este o bombă biologică

 

"Situația acolo e atât de gravă încât utilajele nu se pot apropia suficient de apă până nu eliberăm drumul de câteva straturi de gunoi. Iar în lac, insulele de deșeuri se întind așa de mult încât cei de la Apele Române vor fi nevoiți să aducă un utilaj special șenilat cu care să ajungă atât de departe...Lacul Fundeni e o bombă ecologică, dar nu ne vom opri până nu îl limpezim. Persistența învinge rezistența”, a scris edilul din sectorul 2, pe Facebook. 
 

 

"Lacul Fundeni, un loc cu un potențial enorm, e astăzi înconjurat de munți de gunoaie. Nu e vorba doar de neglijență sau nesimțire. Acolo sunt vărsate mașini întregi de deșeuri. E o afacere neagră și o mafie întreagă care face bani nenorocind mediul din Sectorul 2.Am început neutralizarea acestor calamități ecologice. Va fi greu. Totuși, o vom face, indiferent de obstacole", a mai scris Radu Mihaiu.

 

Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Citeşte mai multe despre:   lacul fundeni,   actiuni de ecologizare