Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Activitatea în sălile Teatrului Național din București, suspendată pentru 14 zile. Contravaloarea biletelor va fi restituită, începând de marți

Activitatea în sălile Teatrului Național din București, suspendată pentru 14 zile. Contravaloarea biletelor va fi restituită, începând de marți

Un articol de: Vladimir Ionescu - 08 Mar 2021, 09:01
Activitatea în sălile Teatrului Național din București, suspendată pentru 14 zile. Contravaloarea biletelor va fi restituită, începând de marți foto simbol: Pixabay Eveniment

Teatrul Național „I.L. Caragiale” din Capitală a anunțat luni că toate spectacolele și evenimentele programate în sălile proprii sunt supendate pentru următoarele 14 zile, începând cu data de 8 martie, în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 7 martie 2021 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență.

Bucureștiul a fost plasat sub noi restricții, ca urmare a faptului că incidența a depășit pragul de 3 la mia de locuitori. Astfel, odată cu intrarea Capitalei în scenariul roșu, au fost închise teatrele, cinematografele, dar și restaurantele, cafenelele și sălile de jocuri de noroc.

Activitatea în sălile Teatrului Național din București, suspendată pentru 14 zile. Comunicatul TNB:

 

Teatrul Național ”I.L. Caragiale” anunță suspendarea, pentru următoarele 14 zile (8 – 22 martie 2021), a tuturor spectacolelor și evenimentelor programate în sălile proprii, începând cu data de 8 martie 2021, ora 00:00, în conformitate cu Hotărârea nr. 8 din 07.03.2021 a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă:

”Art. 1 Se constată că la nivelul Municipiului Bucureşti rata de incidenţă cumulată calculată la 14 zile, în data de 05.03.2021 a fost de 3,05/1000 locuitori fapt pentru care, începând cu data de 08.03.2021 ora 00:00 se dispun următoarele măsuri pentru o perioadă de 14 zile, urmând a fi reevaluate la finalul acesteia:

Punctul 8. Este interzisă organizarea şi desfăşurarea activităţii cu publicul în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte, inclusiv celor de tipul drive-in; ”.

Contravaloarea biletelor cumpărate va fi restituită începând cu ziua de marți, 9 martie 2021, ora 10.00. Casa de bilete va fi deschisă de marți până vineri între orele 10.00 – 18.00 și este necesară prezentarea biletului în format fizic. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi returnată direct în cont de către mystage.ro la o dată care va fi anunțată ulterior!

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă invităm să consultați site-ul tnb.ro și pagina oficială de facebook a TNB pentru o informare cât mai corectă privind modificările ulterioare de program!