Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Actriţa Isabela Neamţu, cunoscută drept "Vocea de la metrou”, a câștigat definitiv procesul cu Metrorex

Actriţa Isabela Neamţu, cunoscută drept "Vocea de la metrou”, a câștigat definitiv procesul cu Metrorex

Un articol de: B1 TV - 03 Oct 2015, 21:26
Actriţa Isabela Neamţu, cunoscută drept "Vocea de la metrou”, a câștigat definitiv procesul cu Metrorex Foto: metrorex.ro Eveniment

Victorie în instanţă pentru actriţa Isabela Neamţu, cunoscută drept "Vocea de la metrou". Femeia care anunţă închiderea uşilor şi staţiile următoare a câştigat definitiv procesul cu Metrorex, care este obligată acum să-i plătească 4.200 de dolari, informează B1 TV. Actriţa a acuzat compania că, ani de zile, i-a folosit vocea ilegal.

Peste jumătate de milion de bucureşteni care călătoresc zilnic cu metroul îi auzeau vocea Isabelei Neamţu. Până acum, „vocea de la metrou", cea care anunţa închiderea uşilor, dar şi staţiile ce urmează, n-a avut nume, chip sau drepturi respectate. Actriţa se războieşte de aproape opt ani în instanţă cu Metrorex, companie pe care o acuză că i-a folosit vocea fără un temei legal.

Totul a început după ce femeia a fost chemată la un casting, a înregistrat vocea şi a fost declarată câştigătoare, fără a fi însă si anunţată sau remunerată pentru acest lucru. Ulterior, un coleg i-a recunoscut vocea şi a atenţionat-o. După ani de zile în care a trecut prin toate stadiile procesuale, actrița a reuşit să învingă sistemul şi a câştigat definitiv în instanţă acţiunea intentată Metrorexului. Compania trebuie să îi plătească acum 4.200 de dolari şi, în plus, nu mai are dreptul să-i folosească vocea.

Citeşte mai multe despre:   actrita,   Metrorex