Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Actrița Oana Pellea a rămăs fără avere după ce a pierdut un imobil din cauza unei semnături (VIDEO)

Actrița Oana Pellea a rămăs fără avere după ce a pierdut un imobil din cauza unei semnături (VIDEO)

Un articol de: - 29 Iul 2016, 14:35
Actrița Oana Pellea a rămăs fără avere după ce a pierdut un imobil din cauza unei semnături (VIDEO) Foto: tvr.ro Eveniment

Fiica lui Amza Pellea a rămas fără o parte din avere după o banală semnătură. Oana Pellea a pierdut un imobil moştenit de la tatăl său în favoarea unui străin. Judecătorii au ajuns la concluzia că actriţă nu mai are niciun drept asupra imobilului respectiv, întrucât a semnat, la finele anului trecut, un antecontract cu reclamantul.

Imobilul moştenit de Oana Pellea de la regretatul actor Amza Pellea este în localitatea natală din Dolj, Băileşti. Actriţa a rămas fără acesta după ce a pierdut procesul cu un personaj din acelaşi judeţ, potrivit wowbiz.ro.

Practic, s-a ajuns la această situaţie după ce instanţa a ajuns la concluzia că fiica lui Amza Pellea nu mai are niciun drept asupra imobilului respectiv, întrucât a semnat, la finele lui 2015, un antecontract cu reclamantul, considerat astfel drept cumpărător de bună credinţă.

Pentru Oana Pellea astfel de procese nu reprezintă o premieră. În urmă cu doi ani a fost un caz fericit , după ce a câştigat un proces intentat unui alt bărbat din Băileşti, care ocupase abuziv un teren al familiei Pellea.

În Băileşti se afla si casa memorială a lui Amza Pellea, actorul celebru pentru personajul Nea Mărin.

Actrița Oana Pellea a rămăs fără avere după ce a pierdut un imobil din cauza unei semnături

 

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   avere