Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Acuzații grave. Camelia Bogdan susţine că în CSM e o persoană care activează şi în serviciul secret al MAI (VIDEO)

Acuzații grave. Camelia Bogdan susţine că în CSM e o persoană care activează şi în serviciul secret al MAI (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 06 Iun 2017, 15:19
Acuzații grave. Camelia Bogdan susţine că în CSM e o persoană care activează şi în serviciul secret al MAI (VIDEO) Foto: luju.ro Eveniment

Camelia Bogdan, judecătoarea care l-a condamnat pe Dan Voiculescu, vine cu un scenariu şoc privind Consiliul Superior al Magistraturii. Camelia Bogdan susţine că în CSM există o persoană care este şi ofiţer al DIPI, informează B1 TV. Este vorba despre Monica Prejmereanu, care ar activa şi în serviciul secret al MAI, şi ar fi ajuns între timp şi consilier al președintelui CSM, Mariana Ghena.

Judecătoarea Camelia Bogdan a trimis către CSM o solicitare în care cere să i se comunice dacă Monica Prejmereanu mai este ofiţer DIPI şi consilier al președintelui CSM, Mariana Ghena.

Acuzații grave. Camelia Bogdan susţine că în CSM e o persoană care activează şi în serviciul secret al MAI

”Vă rog respectuos şi urgent să îmi comunicaţi dacă în prezent doamna Monica Prejmereanu este consilierul personal al doamnei preşedinte al CSM, Mariana Ghena. Se va preciza şi dacă în prezent doamna Monica Prejmereanu mai figurează în evidenţele IGPR SAU DIPI”, a cerut Camelia Bogdan în solicitarea oficială trimisă şefei Consiliului Superior al Magistraturii.

De asemenea, judecătoarea mai vrea să afle şi pe ce criterii a fost selectată Monica Prejmereanu drept consilier personal al şefei CSM, dar şi parcursul profesional al acesteia.

Camelia Bogdan a fost exclusă din magistratură fiind găsită vinovată de incompatibilitate. Judecătoarea este acuzată că, în august 2014, în timp ce judeca în apel dosarul "ICA", a participat, fiind și remunerată, la un seminar organizat de Ministerul Agriculturii. Asta, în condițiile în care Ministerul Agriculturii era constituit ca parte civilă în dosarul ICA, pe care, câteva zile mai târziu, Camelia Bogdan avea să-l soluționeze.