Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ACUZAȚII GRAVE: Funcționar CONCEDIAT pentru că nu s-a înscris în PSD! TOTUL, la decizia unui colonel condamnat pentru CORUPȚIE

ACUZAȚII GRAVE: Funcționar CONCEDIAT pentru că nu s-a înscris în PSD! TOTUL, la decizia unui colonel condamnat pentru CORUPȚIE

Un articol de: - 26 Feb 2018, 10:19
ACUZAȚII GRAVE: Funcționar CONCEDIAT pentru că nu s-a înscris în PSD! TOTUL, la decizia unui colonel condamnat pentru CORUPȚIE Eveniment

Colonelul pensionat Simion Lincă, condamnat pentru corupție, din Primăria Sectorului 4 este acuzat că a concediat o colegă cu handicap locomotor pentru că aceasta din urmă a refuzat să se înscrie în PSD.

Faptele au fost relatate de către Elenei Lefter, una dintre fostele angajate din Sectorul 4 al Bucureștiului, care a reclamat la DNA neregulile petrecute în Primărie și în instituțiile subordonate, potrivit  tolo.ro.

Elena are handicap locomotor accentuat, se deplasează cu greutate.

”M-au tratat rău, au înjurat, dar vă spun toate acestea nu din postura omului cu handicap, ci din postura omului care a făcut Administrație Publică la ASE, mi-am câștigat postul prin concurs și sunt dată afară când nu mai contează decât carnetul de partid”, a povestit Elena Lefter jurnaliștilor.

Femeia a relatat că în 2005, că a câștigat postul din cadrul Primăriei Sector 4 prin concurs. În vara lui 2017 însă și-a pierdut locul de muncă ca urmare a desființării postului, la presiunile colonelului.

“Așa se procedează când vor să scape de tine. În Primăria Sectorului 4 și în instituțiile subordonate, cum e la Piețe, au fost aduși o groază de militari și polițiști pensionați”, a spus Elena Lefter.

Printre cei sosiți la Primărie se număra și Colonelul Lincă. Acesta i-ar fi spus doamnei Lefter că dacă vrea să rămână angajat ar trebui să se înscrie în PSD.

Întrebat  dacă dialogul relatat de angajata concediată e real, directorul de la Piețe, Dan Grecu, a declarat: ”Nu spun că nu a zis. Dar nu comentez cancanuri”,în schimb, Lincă neagă și explică că el însuși nu e membru PSD.

Colonelul acuzat a lucrat la Statul Major al Forțelor Terestre și a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare pentru că, alături de alți ofițeri, a schimbat echipament militar scos din uz, subevaluat, cu anvelope Tofan, supraevaluate.

Citeşte mai multe despre:   Simion Lincă,   coruptie,   DNA