Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local (VIDEO)

Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 26 Apr 2017, 17:19
Eveniment

Acuzații grave pentru Raed Arafat. Operațiunea de salvare a lui Dănuţ ar fi putut dura doar 5 ore, în loc de 11. Asta susţine fântânarul satului care a propus de la bun început ca micuţul să fie scos cu ajutorul unor chingi. Numai că, Raed Arafat a refuzat acest lucru pentru că nu ştia despre ce este vorba. În cele din urmă copilul a fost salvat chiar cu metoda propusă de acesta.

De 11 ore au avut nevoie pompierii să îl salveze pe micuțul de mai puțin de 2 ani. Numai că, acum a apărut o altă ipoteză - copilul ar fi putut fi scos în 5 ore. Cel care susţine acest lucru este fântânarul din localitate. 

"Eu m-am dus cu soluția că știam cum se face că am scos fel și fel din fântâni. Dacă mă lăsau, avem multe invenții", afirmă bărbatul.

Omul a fost primul care a ajuns la locul accidentului. A măsurat adâncimea la care era copil căzut şi a explicat şi cum trebuie scos. Ideea sa nu a fost acceptată.

"A sunat și a vorbit cu Arafat și după a zis că dacă nu știe Arafat invenția nu poate să o folosească, nu dă voie, să vadă el invenția", susține fântânarul.

Între timp cei de la ISU Bucureşti au intervenit. Salvatorii s-au chinuit 11 ore pentru a-l scoate pe micuț.

Acuzații la adresa lui Arafat pentru intervenția în cazul copilul căzut în puț: Micuțul putea fi salvat în 5 ore dar șeful DSU nu a vrut să asculte metoda unui fântânar local

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Citeşte mai multe despre:   raed arafat,   copil,   Teleorman,   acuzatii,   isu
 
Loading...