Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Adevărul despre VIOLUL de la Vaslui: ”Fata i-a IERTAT pe toţi cei şapte condamnaţi, dar…”

Adevărul despre VIOLUL de la Vaslui: ”Fata i-a IERTAT pe toţi cei şapte condamnaţi, dar…”

Un articol de: - 16 Mai 2017, 12:01
Adevărul despre VIOLUL de la Vaslui: ”Fata i-a IERTAT pe toţi cei şapte condamnaţi, dar…” Eveniment

Rudele celor şapte violatori din Vaslui au decis să rupă tăcerea la aproape doi ani de când fiii lor au primit sentinţa definitivă, pe toată durata procesului fiind nevoiţi să se abțină de la dialogul cu jurnaliștii, relatează Cancan.

Tatăl lui Silviu Burada, liderul celor şapte violatori din Văleni, cel care a primit cea mai mare pedeapsă - 10 ani de închisoare - face dezvăluiri uluitoare, după aproape doi ani de tăcere.

“Nimeni dintre noi nu a dat declaraţii presei pentru că ne-a fost interzis acest lucru. Acum ne pare rău că nu am făcut acest lucru pentru că totul s-a întors împotriva noastră. Încă de la declaraţia aruncată de unul dintre cunoscuţii băieţilor, Răzvan Rău, pe scările Judecătoriei Vaslui (declaraţia care a inflamat întreagă opinie publică: «Sunt mândru de ce am făcut» - n.r.), ar fi trebuit să vorbim cu presa. Ar fi trebuit să spunem oamenilor că nu Burada a fost cel care i-a chemat pe băieţi pe câmpul unde s-a petrecut totul, ci s-au chemat între ei. Nu am povestit nici faptul că fata nu a fost luată cu forţa în maşină, ci a mers de bună voie. Şi nu am spus nici faptul că, dacă nu ar fi întârziat acasă, nu s-ar fi ajuns la procese, judecată şi ani grei de închisoare", a declarat tatăl lui Silviu Burada.

El a adăugat că fata violată i-ar fi iertat pe toţi cei şapte tineri. 

"Ceea nu a ştiut opinia publică este că fata a declarat că ea îi iartă pe toţi, dar nu mai poate face nimic pentru că nu-i mai iartă legea. Sau că pe ea o susţine şi o învaţă avocata ei ce să spună”, a mai spus tatăl lui Silviu Burada. 

De asemenea, bărbatul a susţinut că, în prezent, tinerii nu mai au nici un fel de probleme în penitenciar după ce colegii lor de detenţie au înţeles ce s-a întâmplat de fapt.

La mai bine de un an de la comiterea faptei, magistraţii au pronunţat sentinţa definitivă. Dacă Judecătoria Vaslui a dat pedepse cuprinse între cinci ani şi opt luni şi opt ani şi patru luni, Curtea de Apel Iași a mers până la 10 ani, cea mai mare pedeapsă.

 

CUM arată Mircea Badea după ce S-A TUNS GREȘIT. A apărut aşa la TV, iar oamenii au crezut că NU văd bine

Citeşte mai multe despre:   Stiri Vaslui