Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment DIICOT nu reuşeste să finalizeze ancheta în dosarul creatoarei de modă Adina Buzatu (VIDEO)

DIICOT nu reuşeste să finalizeze ancheta în dosarul creatoarei de modă Adina Buzatu (VIDEO)

Un articol de: - 09 Apr 2018, 15:01
DIICOT nu reuşeste să finalizeze ancheta în dosarul creatoarei de modă Adina Buzatu (VIDEO) Eveniment

Lovitură de teatru în dosarul de crimă organizată al Adinei Buzatu. Procurorii susţineau că au probe solide împotriva designerului, dar n-au reuşit nici până în prezent să finalizeze ancheta, iar dosarul se află încă în faza urmăririi penale.

"Nu aduc haine contrafăcute. Nu am avut niciodată aşa ceva", se apăra Buzatu după deschiderea dosarului.

Acuzată de fapte grave, creatoarea de modă Adina Buzatu reuşeşte, de patru ani, să fenteze puşcăria şi asta pentru că procurorii DIICOT n-au reuşit nici până în prezent să finalizeze ancheta. 

Adina Buzatu a fost audiată, în 2014, la DIICOT, procurorii aducându-i la cunoștință acuzaţiile şi anume comiterea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, evaziune fiscală, folosirea cu rea-credință a bunurilor societății, fals în înscrisuri sub semnătură privată și spălare de bani.

"Inculpata a sprijinit moral grupul infracțional organizat, a înregistrat în contabilitatea sc T.A.B. MEN STYLE SRL facturi fictive emise de patru societăţi comerciale de tip fantomă (care nu funcţionează la sediul social, nu au activitate comercială reală, nu au angajaţi ), cu scopul de a deduce, în mod nelegal, TVA-ul aferent operaţiunilor comerciale efectuate şi de a se reduce totodată cuantumul impozitului pe profit şi dividende datorat bugetului consolidat al statului", se arată în rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT.

Anchetatorii vorbesc de un prejudiciu de aproape 1,6 milioane lei. Adina Buzatu mai este acuzată că a folosit în interes personal, cu rea credinţă, într-un scop contrar intereselor societăţii, suma de   3.700. 000 de lei, care a fost transferată din conturile societății administrate, în conturile a patru firme fantomă. 

De asemenea peste 100 de documente - facturi fiscale,contracte,procese verbale de predare primire- au fost înregistrate în contabilitatea SC T.A.B. MEN STYLE SRL şi în baza lor au fost efectuate transferurile de bani în conturile societăţilor de tip fantomă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Adina Buzatu,   DIICOT