Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment ADIO! NU MAI VINE IARNA în acest AN! ANM a făcut ANUNȚUL care ÎI ȘOCHEAZĂ pe ROMÂNI

ADIO! NU MAI VINE IARNA în acest AN! ANM a făcut ANUNȚUL care ÎI ȘOCHEAZĂ pe ROMÂNI

Un articol de: B1.ro - 15 Ian 2020, 16:25
Eveniment

Mai vine iarna grea sau nu mai vine?! Iată anunțul făcut de meteorologi.

De obicei, luna ianuarie este caracterizată de cele mai scăzute valori minime ale temperaturii ca urmare a persistenţei maselor de aer continental polar ce acoperă în această perioadă jumătatea estică a Europei, însă, oficialii de la ANM au dat o veste așteptată de toți românii, conform Cancan

BOMBĂ! DELIA MATACHE ȘI-A NĂUCIT FANII DIN PRIMA ZI A ANULUI. A POZAT GOALĂ PUȘCĂ ȘI A ÎNCINS INTERNETUL (GALERIE FOTO)

Temperaturile care se vor înregistra în prima lună a acestui an, dar și la începutul lunii viitoare vor fi ușor mai ridicate peste cele normale pentru această perioadă.

DOLIU LA KANAL D! S-A STINS DIN VIAȚĂ! ANDREEA MANTEA, CONDOLEANȚE

Valorile termice vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă, exceptând regiunile extracarpatice, unde este posibil să fie ușor mai ridicate. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi, în general, apropiate de cele normale pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, cu o ușoară tendință deficitară în sud-vestul teritoriului.

Mediile valorilor termice vor fi, în mare parte, apropiate de cele specifice acestei săptămâni, exceptând regiunile intracarpatice unde vor fi posibile valori ușor mai coborâte. Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile.

În zonele montane, în primele zile ale intervalului 6-19 ianuarie, temperaturile diurne vor fi în creștere, de la -8 grade Celsius până spre 4 grade Celsius. În restul intervalului, valorile termice vor fi cuprinse între 0 și 2 grade Celsius, în medie regională. Pe parcursul nopțiilor, se vor înregistra temperaturi cuprinse între -7 și -4 grade Celsius, exceptând primele trei nopți, atunci când se vor înregistra temperaturi cuprinse între -8 și -12 grade Celsius. Trecător își vor face apariția și precipitațiile în prima zi, dar și în intervalul 9-12 ianuarie. În restul intervalului regimul pluviometric va fi deficitar.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această săptămână vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nordice și centrale.


Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toată țara, cu un deficit mai pronunțat în jumătatea de vest a țării.

Cantitățile de precipitații vor fi în general ușor deficitare în cea mai mare parte a țării
 

Citeşte mai multe despre:   meteo,   vremea
 
Loading...