Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Adolescenta incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime și eliberat condiționat a fost plimbată între spitale. A ajuns la ”Grigore Alexandrescu” sâmbătă seară / România are doar 23 de paturi pentru marii arși

Adolescenta incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime și eliberat condiționat a fost plimbată între spitale. A ajuns la ”Grigore Alexandrescu” sâmbătă seară / România are doar 23 de paturi pentru marii arși

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 14 Iun 2020, 12:19
Adolescenta incendiată de un bărbat condamnat pentru 5 crime și eliberat condiționat a fost plimbată între spitale. A ajuns la ”Grigore Alexandrescu” sâmbătă seară / România are doar 23 de paturi pentru marii arși Foto: Pixabay Eveniment

Fata de 17 ani incendiată de un bărbat condamnat pe viață pentru 5 crime, dar eliberat condiționat a ajuns la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală, după ce a trecut prin alte două unități medicale, în Drobeta Turnu Severin, respectiv în Craiova. Adolescenta este în stare critică, având arsuri pe 90% din suprafața corpului. Individul o stropise cu benzină și i-a dat foc după ce, săptămâna trecută, fata îl reclamase pentru viol și agresiune. Poliția n-a catadicist să ia vreo măsură împotriva lui, așa că bărbatul a fost liber să se răzbune. După două lovituri dure, copila a mai primit o a treia: a fost plimbată între spitale pentru că nu sunt secții speciale pentru marii arși.

 

Fata incendiată de un criminal a fost plimbată între spitale. Ea a ajuns, sâmbătă seară, la ”Grigore Alexandrescu” 

 

Adolescenta de 17 ani, incendiată vineri seară de un bărbat condamnat pentru cinci crime, a ajuns sâmbătă seară la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București după ce înainte ajunsese la spitalul din Craiova, informează Digi24. Lipsa paturilor speciale pentru marii arși a făcut ca fata să tot fie plimbată între spitale. Starea ei este critică: are arsuri profunde pe 90% din suprafața corpului și respiră cu ajutorul aparatelor.

Fata a ajuns întâi la spitalul din Drobeta Turnu Severin, dar medicii de acolo au cerut transferul ei cu elicopterul la Craiova, căci ei nu dispun de o secție pentru arși. Nici la Craiova nu sunt condiții pentru tratarea unor arsuri atât de grave.

Sâmbătă dimineață s-a încercat transferul ei la București, însă la Spitalul ”Grigore Alexandrescu” nu erau locuri la terapie intensivă pentru arși. Fata a fost adusă la unitatea medicală din Capitală abia sâmbătă seară.

La ”Grigore Alexandrescu” sunt 10 paturi pentru mari arși, iar în toată țara sunt doar 23.

 

Adolescentă incendiată de un bărbat condamnat pe viață pentru 5 crime, dar eliberat condiționat 

 A stat în casă cu un coif vechi de 2500 ani, găsit în Siret. Apoi, mascaţii i-au bătut la uşă şi i-au spus ce e coiful, de fapt. A "îngheţat" !

O fată de 17 ani din Dârvari, județul Mehedinți, a fost incendiată, vineri seară, de un bărbat condamnat pe viață în anii 1990 pentru cinci crime, dar eliberat condiționat după 25 de ani de detenție. Se pare că acesta este unul dintre cei peste 20.000 de condamnați care au beneficiat de Legea recursului compensatoriu, creația PSD-ALDE. 

Individul a vrut astfel să se răzbune pe fată care, săptămâna trecută, îl reclamase la Poliție pentru viol și agresiune. El și-a putut pune planul în aplicare deoarece agenții nu au luat nicio măsură împotriva lui.

Tot ce au făcut polițiștii a fost să o trimită pe fată la un centru de asistență socială, de unde aceasta a fost luată de familie. Fapta de viol nu ar fi fost confirmată.

Fratele ei a găsit-o și, ajutat de vecini, a stins focul cu apă din fântână. Tot el a sunat la 112. 

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Fostul deținut era monitorizat de poliție pentru că era în izolare la domiciliu, după ce fusese în Olanda chiar cu tatăl fetei.

„Din spusele cetățenilor, de când a venit la noi în localitate, nu a avut un comportament să dea de bănuit că ar face ceva nelalocul lui. A fost sub monitorizare, a fost și asistența socială de când a venit din Olanda”, a declarat Claudiu Gîrgă, primarul comunei Dârvari.