Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Năstase prezent la Moscova, alături de Dumitru Prunariu şi fostul ambasador rus la Bucureşti, la o conferinţă privind relaţiile româno-ruse (FOTO)

Adrian Năstase prezent la Moscova, alături de Dumitru Prunariu şi fostul ambasador rus la Bucureşti, la o conferinţă privind relaţiile româno-ruse (FOTO)

Un articol de: - 17 Mar 2018, 18:40
Adrian Năstase prezent la Moscova, alături de Dumitru Prunariu şi fostul ambasador rus la Bucureşti, la o conferinţă privind relaţiile româno-ruse (FOTO) Foto: Facebook/ Dumitru Prunariu Eveniment

Fostul premier Adrian Năstase rămâne un personaj apreciat în Rusia. Acesta a fost vineri participant şi vorbitor la o conferinţă ce a avut loc în Moscova pe tema relaţiilor româno-ruse intitulată "Vecinătate şi bună vecinătate în relaţiile internaţionale. O specială privire asupra relaţiilor româno-ruse". 

La aceasta a mai participat şi cosmonatului Dumitru Prunariu şi fostul ambasador al Rusiei la Bucureşti, Sergei Oleg Sergheevici Malghinov. De asemenea, au mai fost prezenţi generalul Mihai Ionescu, director al Institutului pentru Studii Politice de Apărare şi Istorie Militară, M.Ap.N sau ambasadorul Vasile Soare şi personal din Ambasadă.

Conferinta a fost organizat de Fundaţia Gorchakov şi Fundatia Europeana Titulescu, condusă de Adrian Năstase. Cele două fundaţii organizatoare sunt cumva echivalente şi sunt finanţate de ministerele lor de externe. 

Cosmonautul Dumitru Prunariu a făcut publice mai multe fotografii de la eveniment:

Citeşte mai multe despre:   Adrian Nastase,   Moscova