Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Cum a fost prezentat Adrian Sârbu pe Wikipedia de-a lungul timpului: Român, evreu, român de origine evreiască (FOTO)

Cum a fost prezentat Adrian Sârbu pe Wikipedia de-a lungul timpului: Român, evreu, român de origine evreiască (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 27 Noi 2018, 11:03
Foto: Marian Iliescu Eveniment

Pagina de Wikipedia a lui Adrian Sârbu a fost modificată de mai multe ori de-a lungul timpului. A fost prezentat la început drept român, apoi român de origine evreiască, apoi iar român, apoi iar român de origine evreiască, ulterior român, apoi evreu, ca, în prezent, să fie afacerist și om de televiziune român.

Acum, Wikipedia îl prezintă pe Adrian Sârbu drept ”om de afaceri și om de televiziune român de origine evreiască”.

Pe 23 aprilie 2016, pagina sa de Wikipedia a fost modificată de două ori, astfel încât prima dată era prezentat drept ”om de afaceri și om de televiziune evreu”, apoi ”om de afaceri și om de televiziune român”. O zi mai târziu, Sârbu era ”un om de afaceri și om de televiziune român de origine evreiască”.

Anterior, pe 23 ianuarie 2014, pagina lui de Wikipedia a fost modificată, pentru a-l arăta drept ”om de afaceri și om de televiziune român”.

Pe 21 noiembrie 2013, era ”de origine evreu, om de afaceri și om de televiziune român”. Iar pe 1 august 2007, Adrian Sârbu era, pe Wikipedia, ”om de afaceri şi om de televiziune român”.


 

Citeşte mai multe despre:   adrian sarbu
 
 
 
Loading...