Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Sobaru, expertizat din nou psihiatric. Avocat: „El consideră că e sănătos mintal și eu cred la fel”

Adrian Sobaru, expertizat din nou psihiatric. Avocat: „El consideră că e sănătos mintal și eu cred la fel”

Un articol de: B1 TV - 10 Oct 2014, 15:41
Foto: bzi.ro Eveniment
Adrian Sobaru s-a prezentat din nou la Institutul Naţional de Medicină Legală unde a fost expertizat psihiatric aşa cum au cerut procurorii.

Săptămâna trecută, când a fost adus la INML cu poliţia, expertiza nu a putut fi terminată.

Examinarea lui Adrian Sobaru vine în contextul în care acesta a intra cu maşina în gardul Guvernului şi a recunoscut că a vrut să îşi dea foc.

Patru specialişti în psihiatrie l-au expertizat pe Sobaru, care a venit la sediul INML sub escorta Poliției. Cel mai probabil săptămâna viitoare se va afla dacă Sobaru a avut discernământ când a forțat bariera de la intrarea în curtea Guvernului. În caz contrar acesta, va fi internat într-un centru specializat.

Apărătorul lui Adrian Sobaru spune însă că acesta nu este un pericol public.

„El considera că e sănătos mintal și punctul meu de vedere e același. Cred că va rezulta că e în deplinătatea facultăților mintale. Urmează ca această comisie să și expună punctul de vedere, să-l redacteze, să-l expună părților. Vom vedea dacă mai sunt necesare noi planificări, activități cu privire la procedura în sine de expertizare psihiatrică a inculpatului”, a declarat avocatul Florin Pascu.

Adrian Sobaru a fost arestat la domiciliu pentru distrugere și tulburarea liniștii și ordinii publice după scandalul din faţa Palatului Victoria. După ce a rupt bariera, angajatul TVR a intrat cu maşina în curtea Guvernului, unde a mai mers câteva zeci de metri până să fie imobilizat de jandarmi.

 
Loading...