Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Adrian Volintiru a fost revocat din funcția de director general al Romgaz

Adrian Volintiru a fost revocat din funcția de director general al Romgaz

Un articol de: Elena Stanciu - 13 Ian 2021, 21:01
Adrian Volintiru a fost revocat din funcția de director general al Romgaz Eveniment

Adrian Volintiru a fost revocat de la conducerea Romgaz după mai bine de doi ani de când a fost numit în funcția de director general al producătorului de gaze. Postul de director general al Romgaz va fi ocupat temporar de Daniel Corneliu Pena, potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de reprezentanții companiei, informează News.ro.

 

Șeful Romgaz a fost revocat din funcție 

 

Adrian Violintiru fusese numit director general al Romgaz în octombrie 2018. Potivit decizie Consililului de Administrație al companiei, mandatul său urma să dureze patru ani.

”Consiliul de Administraţie al Romgaz, prin Hotărârea nr. 1/13 ianuarie 2021, a revocat pe Constantin Adrian Volintiru din funcţia de director general, încetând astfel şi contractul de mandat încheiat între Romgaz şi acesta. Până la numirea unui nou director general, conducerea Romgaz, inclusiv reprezentarea legală a societăţii, va fi exercitată temporar de către Daniel Corneliu Pena, director general adjunct al Romgaz”, se arată în comunicatul citat.

 

Cine este Adrian Volintiru 

 

Adrian Volintiru a venit la conducerea Romgaz în locul lui Corin-Emil Cindrea, care fusese numit în funcție în decembrie 2017 pentru patru luni.

În perioada noiembrie 2013 – martie 2014, Adrian Volintiru a ocupat funcția de secretar de stat în Ministerul Economiei. Asta după ce între noiembrie 2012 – noiembrie 2013 a fost preşedinte al Autorităţii de Valorificare a Activelor Statului.Bătrânul a sunat la uşa ei, i-a dat o scrisoare şi apoi a dispărut. Când a deschis-o, s-a PRĂBUȘIT. Ce scria acolo

Cu peste 6.000 de angajați, Romgaz este cel mai mare producător de gaze naturale din România și principalul furnizor din țara noastră. Statul român este principalul acționar al companiei, cu o participație de 70%.

Până în anul 2025, Romgaz plănuiește să facă investiții de 15,69 miliarde lei, cele mai multe dintre acestea axându-se pe proiecte offshore în Marea Neagră.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Romgaz