Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Afacere confidențială a PSD pe banii elevilor: Protocol încheiat între Ministerul Educației condus de Ecaterina Andronescu și ANAT, pentru excursiile școlare (VIDEO)

Afacere confidențială a PSD pe banii elevilor: Protocol încheiat între Ministerul Educației condus de Ecaterina Andronescu și ANAT, pentru excursiile școlare (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 13 Oct 2014, 10:22
Afacere confidențială a PSD pe banii elevilor: Protocol încheiat între Ministerul Educației condus de Ecaterina Andronescu și ANAT, pentru excursiile școlare (VIDEO) Foto: radarmedia.ro Eveniment

Dezvăluiri despre afacerile PSD la Ministerul Educaţiei!

Un protocol de colaborare, încheiat în urmă cu doi ani, între ANAT şi ministerul condus la acea vreme de Ecaterina Andronescu, prevedea ca toate excursiile şcolare din ţară să fie cumpărate de elevi prin Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism.

La şefia instituţiei se afla Corina Martin, pe care primarul Constanţei, Radu Mazăre o recomandase în mai 2012 pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Ecaterina Andronescu pretinde că nu-şi aminteşte să fi semnat nici acest document şi insistă că nu o cunoaşte pe Corina Martin.

Aşadar, potrivit protocolului, timp de un an de zile, elevii din toate instituţiile de învăţământ din ţară care doreau să meargă în vacanţe erau nevoiţi să cumpere servicii de turism de la agenţiile specializate din cadrul ANAT - condusă la acea vreme de apropiata lui Radu Mazăre, Corina Martin.

Protocolul, care era confidenţial, a fost semnat pe 20 decembrie 2012, în ultima zi în care Ecaterina Andronescu se mai afla în funcția de ministru al Educaţiei. Aceasta a negat că ar cunoaşte-o pe Corina Martin.

Afacere confidențială a PSD pe banii elevilor


Citeşte mai multe despre:   Ministerul Educatiei,   Ecaterina Andronescu,   protocol