Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Eveniment Agențiile de turism oferă românilor posibilitatea achiziționării în rate de vacanțe în locații îndepărtate

Agențiile de turism oferă românilor posibilitatea achiziționării în rate de vacanțe în locații îndepărtate

Un articol de: - 18 Iul 2016, 20:13
Agențiile de turism oferă românilor posibilitatea achiziționării în rate de vacanțe în locații îndepărtate Foto: vacanta.ro Eveniment

Vacanţele în rate reprezintă o soluţie pentru românii care, de frica atentatelor, preferă să se relaxeze în ţări mai îndepărtate decât Turcia sau Franţa. Pentru că pachetele cu destinaţii în Asia sau America, au preţuri ce depăşesc cu uşurinţă 1000 de euro de persoană , agenţiile de turism s-au gândit să le ofere românilor posibilitatea de a-şi plăti plimbarea în 6 sau chiar 12 rate, informează B1TV.

Agențiile de turism au gasit soluții convenabile de plată pentru românii care aleg o vacanță mai sigură departe de casă. Excursiile pot fi achitate chiar și în rate, în cel puțin jumătate de an.

"Există o tendinţă de a diversifica instrumentele de creditare a acestor vacanţe, pentu că vorbim despre pachete de peste 1000 de euro - 1500 de euro, până la zeci de mii de euro şi în astfel de cazuri este nevoie de un sprijin financiar în sensul creditării." a declarat Teodor Călimănescu, manager de agenței de turism.

"O vacanţă de 2000 de euro o poţi plăti în 6 luni, să spunem, mult mai uşor şi convenabil" precizează acesta.

Plata vacanţelor se face cu ajutorul cardurilor de vacanţă, prin intermediul băncilor, iar banii pot fi achitaţi atât înainte de vacanţă, cât şi după întoarcerea din concediu.

Această soluţie reprezintă un sprijin în special pentru cei care , speriaţi de atentatele şi conflictele produse în Turcia şi Franţa în ultima perioadă , aleg destinaţii îndepărtate, precum America de Sud, America Latină, Mexic, Cuba , Asia de sud-est, Thailanda.

"Pentru 1200 de euro, în Dubai, demipensiune, patru stele , o săptămână cu zborul inclus" a oferit un explu Teodor Călimănescu

Unele agenţii de turism au lansat programul prin care oferă vacanţe în rate chiar şi pentru cei care doresc să descopere România şi care se simt mai în siguranţă în ţara lor.

"Și pentru România se poate plăti o vacanţă în rate, în aceleaşi condiţii. Toate destinaţiile din România, începând cu litoralul, Moldova, Ardealul, Maramureşul, absolut toate destinaţiile pot fi plătite cu aceste vouchere de vacanţă." a precizat Marius Berca, alt manager de  agenție de turism.

Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   turism,   vacante